Ce le place bărbaţilor în pat?

Da, poate că ea îşi doreşte să fie sărutată şi mângâiată mai mult decât el, dar aceasta nu înseamnă că bărbatului nu-i face plăcere ca partenera să-i arate prin gesturi tandre cât de mult îl iubeşte.

foto sex jpeg

Şi, foarte important, să-i reconfirme, ori de câte ori are ocazia, că este atrăgător. Din nou, ceva ce şi femeile îşi doresc de la partenerul lor.

O parteneră cu iniţiativă...

Lucrul pe care îl urăsc cel mai tare bărbaţii într-o relaţie este, după cum vei vedea şi în chestionarul nostru, lipsa de iniţiativă a partenerelor. O partidă de sex nu se întâmplă pur şi simplu. Cineva o face posibilă, deci cineva are iniţiativa. Ar fi bine, pentru bunul „mers“ al relaţiei, ca această iniţiativă să nu vină întotdeauna de la el.

Când o femeie spune şi arată că îşi doreşte să facă sex cu partenerul ei, acesta se va simţi atrăgător. Asta nu înseamnă că ea trebuie să construiască scenarii de seducţie elaborate pentru a-l lua prin surprindere.

Iniţia-tiva poate veni într-un moment banal, în timp ce vă uitaţi la televizor pe canapea sau pregătiţi masa împreună. Dar el va fi mai mult decât încântat dacă femeia dă dovadă şi de imaginaţie şi de spontaneitate în ce priveşte locul şi momentul alese.

...cu imaginaţie

Entuziasmul femeii nu ar trebui să ia sfârşit din momentul în care atinge aşternutul. Bărbaţilor le face plăcere ca femeia să preia controlul. Din nou, imaginaţia este un atu pentru o femeie, iar ea nu ar trebui să se sfiască să încerce lucruri noi în pat.

Nu înseamnă că ar trebui să-i îndeplinească toate fanteziile erotice, mai ales atunci când ei nu îi fac plăcere anumite lucruri. Important este să vă concentraţi asupra plăcerii celuilalt şi să descoperiţi ce vă place fiecăruia.

Dacă va primi atenţie, bărbatul nu se va da în lături să încerce totul pentru a-şi satisface iubita. Cu alte cuvinte, dacă vrei să ai plăcere, oferă plăcere!

...şi fără complexe

Bărbaţilor le place ca iubita lor să arate că se bucură de intimitate. De modul în care femeia se manifestă depinde în mare măsură entuziasmul bărbatului. Sigur că fiecare bărbat este diferit, şi preferinţele lui de asemenea.

Pe lângă cele enumerate, cu siguranţă există şi altele, care trebuie descoperite. De exemplu, unora le place ca partenera să poarte lenjerie din dantelă, alţii abia dacă o observă. Unora le place limbajul „explicit”, alţii nu se dau în vânt după el.