Ce le place bărbaţilor în aşternut

1 2 jpg jpeg

Să porţi lenjerie atrăgătoare

Ai putea crede că nu merită să arunci banii pe desuuri atrăgătoare, care sunt mototolite şi aruncate pe podea în două secunde. Dar bărbaţii pun accentul pe vizual, aşa că nu ar fi rău să te mai îmbraci din când în când cu piese seducătoare.

Pe lângă rolul lor estetic, ele pot să aprindă scântei în dormitor. Pe negru, roşu sau cu detalii care accentuează formele, bărbaţii sunt înnebuniţi când îşi văd partenera purtând astfel de piese. Lenjeria intimă ispititoare îi incită şi le stârneşte imaginaţia, acesta fiind şi motivul pentru care ei vor să atingă cât mai repede ce se ascunde sub aceasta.

Să fii spontană

Sexul în aceleaşi poziţii poate deveni plictisitor după un timp. Nu-ţi fie teamă să schimbi puţin lucrurile. Încercaţi să întreţineţi relaţii intime în locuri mai puţin obişnuite şi în poziţii diferite. Renunţă la patul din dormitor şi lăsaţi-vă pradă trăirile pe canapea, în maşină sau pe blatul de bucătărie. Ce zici? Puteţi încerca să faceţi şi baie împreună. Fii inventivă!

Să te exteriorizezi

Bărbaţii se plâng uneori că femeilor le este teamă să-şi exprime emoţiile când întreţin relaţii intime. Asta îi nemulţumeşte, mai ales că ei se aşteaptă la cel puţin un geamăt, o respiraţie îngreunată, un ţipăt de plăcere, un scrâncet.

Nu trebuie să exagerezi cu exteriorizările, câteva indicii, precum şoaptele suave şi rostirea numelui partenerului, îl vor asigura că îţi place ceea ce face, căci nu doar femeile au nevoie de reasigurare cu privire la ce fac în dormitor, ci şi bărbaţii. Anunţă-l prin astfel de reacţii când gesturile sale te fac să te simţi în al noulea cer. În caz contrar, va crede că nu eşti mulţumită de prestaţia sa.

Pont

Dacă femeile pun accentul pe detalii, bărbaţii se concentrează pe ceea ce văd, lucru care se reflectă şi în timpul partidelor de amor.

Să preiei iniţiativa

Moda vremurilor când bărbatul iniţia o partidă de amor au apus demult, spun sexologii. Bărbaţii doresc ca şi femeile să le propună să petreacă o noapte împreună. În caz contrar, ei vor avea impresia că pur şi simplu ele nu sunt atrase de ei. Lasă-ţi partenerul să ştie din când în când că şi tu-ţi doreşti să întreţineţi relaţii sexuale. Această iniţiativă directă îl va surprinde în mod plăcut.

Să-l laşi să te privească

Bărbaţii adoră să-şi vadă partenerele goale. Pentru ei, femeile cu care îşi împart viaţa sunt frumoase, indiferent că lor i se pare că au numai defecte. Vergeturile, colăceii de pe abdomen şi acele câteva kilograme în plus chiar nu vor conta pentru ei. Aşa că, fă-ţi curaj şi permite-i soţului să te privească şi chiar să faceţi sex cu lumina aprinsă.

Să-i spui ce-i place

Nu e un clişeu, doamnelor! Un bărbat vrea ca partenera să-i spună ce să facă - cel puţin în dormitor. Cei mai mulţi bărbaţi vor fi recunoscători când primesc instrucţiuni, mai ales dacă asta înseamnă că îi ajută să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii.

Cel mai bine ar fi ca partenerul să facă ce-ţi place, mai degrabă decât să se bazeze pe gesturi ambigue. Şi, dacă e ceva ce nu-ţi este pe plac, comunică-i asta sau ghidează-l în direcţia dorită. Nu se va supăra!