Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer. Ce simptome avea artista: "Probabil că am făcut niște greșeli în viață"

mira30 jpg

În urmă cu cinci ani, primea un diagnostic crunt, afla că are cancer. Atunci a început pentru Mirabela Dauer o luptă pe viață și pe moarte. Artista recunoaște, însă, că nu și-a pierdut niciun moment speranța că va fi bine.

Mirabela Dauer  a ajuns la medic după ce a acuzat o stare de oboseală nefirească. Analizele au ieșit bine, dar un RMN-ului a pus-o față în față cu cruntul diagnostic.  Artista avea o tumoră la rinichi care se extinsese la vezică, iar ulterior i-au fost extirpați 52 de ganglioni.

În perioada aceea a avut câțiva oameni aproape. Și pe Dumnezeu.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane lângă mine, câțiva prieteni. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

S-au gândit că dau colțul și… la ce să o mai băgăm în seamă. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care, de fapt, e un prieten foarte bun, are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. 

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. 

Eu îi spuneam: «Ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «Fato, ai cancer!».

La care eu, în inconștiența mea: Da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc”, a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu.

mira1 jpg

Astăzi, artista vede în acest episod o lecție de viață.

„Niciodată nu m-a dezamăgit Dumnezeu, m-a încercat, pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că am făcut niște greșeli în viață. 

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față”, a mai spus solista