Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a sufera de aceeasi afectiune

3 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg

Sotia Printului William si bunica acestuia, ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a se confrunta cu aceeasi problema de sanatate incurabila.

Publicatia express.co.uk noteaza ca este vorba despre o afectiune care poate fi tinuta sub control cu medicatie eficienta, dar nu poate fi vindecata. Din pacate, Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a sunt nevoite sa resimta disconfortul provocat de afectiune mai ales cand calatoresc in caleasca regala.

Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a au rau de miscare

Desi impartasesc aceeasi suferinta, Kate si Suverana Marii Britanii nu se pot sustrage de la indatoririle prevazute in protocolul regal. Printre acestea se numara calatoria in caleasca trasa de cai, transport efectuat cu prilejul evenimentelor regale.

Reprezentanti ai Casei Regale Britanice si fanii de pretutindeni care urmaresc activitatea ducesei Kate si a Reginei au observat ca acestea nu se simt chiar in largul lor cand sunt in acest mijloc de transport. Starea lor de disconfort este evidenta, comparativ cu modul cum se manifesta Meghan Markle, sotia Printului Harry, de exemplu, sau partenera de viata a Printului Charles, Camilla Parker. Acestea din urma par relaxate, in timp ce Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a sunt percepute ca fiind tensionate si depun eforturi sa se relaxeze.

4 kate middleton jpg jpeg

Pentru a evita eventualele neplaceri ce pot fi provocate de raul de miscare, lui Kate i s-au recomandat pastile eficiente in aceasta problema, dar care au printre reactii adverse instalarea starii de somnolenta.

O sursa regala a confirmat pentru publicatia Sunday Mirror ca „Ducesei de Cambridge ii este foarte rau si nu ii face placere miscarea de balans a trasurilor“.

Remedii naturale care combat raul de miscare

In timpul calatoriilor, unele persoane mai sensibile se pot confrunta cu stari de ameteala, greata si transpiratii reci, paloare sau dureri de cap. Toate acestea sunt simptomele raului de miscare sau de transport, cu care se confrunta mai ales copiii si femeile. Natura are, insa, solutii si pentru aceasta problema.

Ghimbirul previne greata

Pentru a evita disconfortul resimtit in caz de rau de miscare, inainte de orice calatorie, este recomandat sa consumi ghimbir. Ceaiul de ghimbir este eficient, dar poti lua si cate 10-20 de picaturi de ulei de ghimbir de 3 ori pe zi. Actiunea benefica a ghimbirului impotriva raului de calatorie se explica prin existenta unei substante-minune, numita gingerol, care actioneaza asupra tractului digestiv,  prevenind greata, dar si asupra sistemului nervos.

Menta are efect racoritor

Aroma inconfundabila a frunzelor de menta iti va calma starea de rau de miscare si iti va conferi o senzatie de prospetime la nivelul aparatului bucal.

Chimenul este calmant pentru stomac

Semintele proaspete de chimen actioneaza asupra stomacului ca un protector şi au rolul de a calma durerile ce apar in timpul raului de calatorie. Daca nu iti place sa mesteci seminte, capsulele cu chimen din farmacii sunt o alternativa eficienta.

Levantica te linisteste

O cana cu ceai de levantica este remediul ideal pentru starile de panica din timpul mersului, fie ca esti in masina, in avion sau pe vapor. De asemenea, planta are capacitatea de a inlatura senzatia de greata.

@express.co.uk