Ce obiceiuri alimentare are Scarlett Johansson

1 scarlett johansson jpg jpeg

Deşi în general are o alimentaţie bazată pe fructe şi legume, care o ajută să îşi păstreze o siluetă armonioasă, când se pregăteşte pentru filme de acţiune, Scarlett Johansson adaugă şi antrenamente demne de un sportiv de performanţă.

Actriţa americană Scarlett Johansson şi-a impresionat fanii de-a lungul timpului nu doar prin calităţile actoriceşti, ci şi prin silueta frumoasă. Însă, pentru a fi în forma cea mai potrivită, de multe ori Scarlett trebuie să se antreneze ca un sportiv care se pregăteşte de Olimpiadă pentru a face faţă rolurilor solicitante din filmele de acţiune, precum cele din seria „Avengers”.

Se spune că abdomenul se construieşte în bucătărie, iar pentru Scarlett această expresie este cu siguranţă valabilă. De exemplu, în pregătire pentru rolurile din Infinity War şi Endgame, care o solicitau extrem din punct de vedere fizic, actriţa a aplicat regula postului intermitent, având o pauză de la mâncare de 12 ore, uneori chiar 14-15. Eric Johnson, antrenorul ei personal, a declarat pentru Harper's Bazaar că Scarlett avea zile în care mânca mulţi carbohidraţi şi puţine grăsimi şi zile în care alimentaţia era concentrată pe proteine şi grăsimi în cantitate mai mare şi carbohidraţi în cantitate foarte mică. În ceea ce priveşte mişcarea zilnică, Scarlett a trebuit să menţină disciplina şi să efectueze mai multe tipuri de exerciţii indicate de antrenor, favoritele ei fiind ridicarea greutăţilor, tracţiunile şi genuflexiunile.

Scarlett Johansson iubeşte brânza, dar nu o poate mânca

Când nu se pregăteşte pentru astfel de filme, în viaţa ei de zi cu zi, Scarlett are o alimentaţie bazată pe fructe proaspete, salate de legume, cereale şi proteine uşoare şi consumă carne destul de rar. Actriţa obişnuieşte să mănânce porţii mici, de mai multe ori pe zi. Asta nu înseamnă că nu se bucură uneori şi de răsfăţuri culinare, precum burgeri de curcan sau brioşe vegane cu ciocolată şi banane. În ceea ce priveşte lactatele, deşi îi plac foarte mult, corpul ei nu le tolerează foarte bine. „Ador brânza - nu mănânc, dar o ador. Îmi place să miros brânza, să îi privesc pe alţii cum se bucură de gustul ei... dar nu mai mănânc, pentru că am văzut că organismul meu se simte mai bine fără ea”, a declarat Scarlett pentru Daily Mail. Actriţa e de părere că, dacă în general ai o alimentaţie echilibrată şi faci mişcare, nu trebuie să te simţi vinovat când ai poftă să mănânci ceva ultracaloric sau mai puţin sănătos, cum ar fi, de exemplu, o prăjitură cu ciocolată.

Sursă foto: pagina de Instagram scarlett.johansson.fc

Citeşte mai multe despre obiceiurile sănătoase ale celebrităţilor:

Cameroz Diaz bea multă apă şi nu mănâncă dulciuri

Secrete de star: Olivia Wilde crede că veganismul o ţine tânără şi mulţumită de sine