Ce face Sandra Bullock pentru a arăta bine. Are 58 de ani, dar nu îşi arată vârsta

În 2015, Sandra Bullock a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top realizat de revista americană People. Atunci, vedeta spunea că „Frumuseţea adevărată stă în simplitate”. Pentru a se menţine în formă, ea mizează pe o alimentaţie sănătoasă şi pe sport.

image

Pentru ten, foloseşte cremă pentru... hemoroizi

Sandra Bullock are un ten lipsit de riduri, iar pentru acest lucru nu foloseşte creme scumpe şi nici nu apelează la intervenţii estetice sau la botox. Ea a mărturisit că foloseşte o cremă indicată pentru tratarea hemoroizilor. Această cremă o ajută să îşi camufleze pielea roşie şi inflamaţiile, după cum ea însăşi a declarat.  

De asemenea, vedeta a declarat că rutina de îngrijire a pielii nu durează mai mult de 8 minute.

De-a lungul timpului, actriţa a încercat şi diverse tratamente faciale la modă, precum cel cu factor de creştere epidermică (EGF) creat de Georgia Louise, una dintre cosmeticienele celebrităţilor.

Actriţa îşi exfoliază tenul săptămânal, acest proces ajutând la îndepărtarea celulelor moarte.

Îşi controlează porţiile de mâncare pentru a-şi menţine greutatea

Sandra Bullock a crescut într-un mediu în care se punea accent pe alimentaţia organică sau bio, ale cărei efecte benefice în menţinerea sănătăţii au fost dovedite.

Pentru a nu se îngrăşa, vedeta are grijă să consume porţii mici de mâncare. Pentru acest lucru, apelează inclusiv la produsele livrate în porţii adecvate, optând pentru alimentele fără gluten şi fără zahăr. De asemenea, preferă puiul fără hormoni, informează healthdigest.com.

Face Pilates şi aleargă

Pentru a-şi menţine forma fizică, Sandra Bullock face Pilates, un tip de antrenament de întărire a musculaturii profunde şi de tonifiere. Pentru acestea, lucrează cu Simone De La Rue, antrenoarea vedetelor americane.

De asemenea, Bullock adoră să alerge. Doar 10 minute de alergare zilnică contribuie la menţinerea sănătăţii inimii şi ajută starea fizică şi psihică.

De asemenea, vedeta se dedică şi exerciţiilor de fitness şi elimină stresul prin dans.