Actorul Eugen Cristea a ajuns în spital din cauza depresiei

cristea jpg

S-a luptat cu depresia și a ajuns în spital, iar acum are puterea să recunoască. Actorul Eugen Cristea spune că suferința devenise atât de mare încât nu și-a mai dorit să trăiască.

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți. El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn”, a povestit Eugen Cristea la Antena Stars.

Totul a început în timpul pandemiei, când actorul s-a speriat că ar putea avea covid.

„M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. M-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu și mi-a provocat… cum să vă spun… n-am vrut să mai trăiesc. Mi s-a făcut frică”, a mai spus Cristea.

Actorul a suferit un accident vascular în 2017, iar de atunci viaţa i s-a schimbat radical. Eugen Cristea a recunoscut că problemele de sănătate l-au împiedicat să se vaccineze. Ba mai mult, la un moment dat, din cauza certificatului verde, alături de soția lui, Cristina Deleanu, a dat statul în judecată.

”Am făcut o cerere prin care chemăm în judecată Guvernul României, MAI şi CNCAV. Semnalăm faptul că amândoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost încadrată nicăieri. Amândoi avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sănătate”.

Actorul a ieșit la pensie în urmă cu cîțiva ani. „Mulți îmi spuneau că dacă ies la pensie am să mor, însă nu este deloc așa, mai am și acum activitate. Viața mea este mai grea ca înainte, dar în cel mai frumos sens al cuvântului. E mult mai multă activitate acum! De când am ieșit la pensie, eu şi soţia ne-am setat un post preferat la televizor și stăm multe nopți să ne uităm".