Prințul George și Prințesa Charlotte vor participa la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, „Gan Gan”

Prințul George, 9 ani și Prințesa Charlotte, 7 ani, vor participa la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, străbunica lor, potrivit Daily Mail.

Prințul George este al doilea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, William, iar Charlotte este a treia.

2 copii print george printesa charlotte png png

Cei doi frați vor putea să-și rămas-bun de la străbunica lor. Foto: arhiva Adevarul 

Copiii au participat anul trecut și la înmormântarea Prințului Philip, străbunicul lor. În acest fel, li se oferă ocazia de a-și lua rămas bun de la Majestatea Sa, pe care au numit-o cu afecțiune „Gan Gan”.

Cei doi copii o vor însoți mama lor, Kate, și consoarta reginei, Camilla, cu o mașină până la Westminster Abbey, scrie Daily Mail. Apoi, se vor alătura apoi procesiunii și își vor însoți părinții și pe alți membri ai familiei regale, mergând în spetele sicriului străbunicii lor până la lăcașul de cult.

Cortegiul funerar va fi urmat în prima linie de Regele Charles al III-lea și de Regina Consoartă, urmați  de sora și frații Regelui - prințesa regală Anne și viceamiralul Sir Tim Laurence, apoi ducele de York, urmat de contele și contesa de Wessex.

Urmează prințul și prințesa de Wales, William și Kate, apoi George și Charlotte, după care ducii de Sussex, Harry și Meghan și alți membri ai Familiei Regale.

În total, vor fi prezenți optsprezece membri ai familiei Reginei Elisabeta a II-a, scrie The Daily Mail.

George și Charlotte, care îi spuneau Reginei, străbunica lor, „Gan Gan”, vor merge împreună, unul lângă celălalt, în spatele părinților lor. Vor fi urmați de unchiul și mătușa lor, Ducele și Ducesa de Sussex și de alți membri ai familiei regale.

George și Charlotte, care îi spuneau Reginei, străbunica lor, „Gan Gan”, vor merge împreună, unul lângă celălalt, în spatele părinților lor. Vor fi urmați de unchiul și mătușa lor, Ducele și Ducesa de Sussex și de alți membri ai familiei regale.

Cei doi prinți, al doilea și al treilea în ordinea succesiunii la tron, vor participa și la slujba de la Capela Sf. George. Fratele lor, prințul Louis, care are patru ani, nu va fi prezent la ceremonii.

Milioane de oameni din Marea Britanie și miliarde din întreaga lume urmează să urmărească înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a serviciul funerar în sine urmând să găzduiască mulți dintre cei mai puternici bărbați și femei de pe planetă: președinți, primi miniștri și vedete.

Zeci de mii de oameni vor alinia traseul procesiunii dintre Westminster și Windsor, unde Majestatea Sa va fi înmormântată în această seară.

Citește și Cum fac față prinții George, Charlotte și Louis pierderii străbunicii lor, Elisabeta a II-a a Angliei