Topul b─âuturilor r─âcoritoare de var─â

1 2 jpg jpeg

Speciali┼čtii spun c─â cel pu┼úin jum─âtate din cantitatea de lichide pe care o bei ├«n decursul unei zile trebuie s─â provin─â din ap─â, o treime din cafea sau ceai ne├«ndulcit ┼či restul, sucuri de fructe

Apa, b─âutura ideal─â

Din cauza caniculei, prin transpira┼úie organismul pierde s─âruri minerale ┼či magneziu, de aceea este indicat s─â bei ap─â mineral─â plat─â, cu l─âm├óie. Alege sortimentele cu con┼úinut ridicat de s─âruri.

Sucurile naturale ÔÇô cele mai bune

Cel mai s─ân─âtos este sucul proasp─ât din fructe ┼či legume. ┼óine cont c─â trebuie consumat imediat ce l-ai preparat, neav├ónd conservan┼úi se altereaz─â repede. Dac─â ┼úii la siluet─â, nu face exces de suc din fructe, au un con┼úinut ridicat de nutrien┼úi! Sucurule de legume au mai pu┼úine calorii, dar mai mult sodiu.

Socata - un medicament r─âcoritor

Pe l├óng─â faptul c─â este o b─âutur─â r─âcoritoare natural─â, f─âr─â E-uri ┼či conserva┼úi, este ┼či un medicament. Socata elimin─â toxinele din organism, apa din ┼úesuturi, combate infec┼úiile urinare, renale sau pulmonare ┼či este o surs─â de vitamina C.

B─âuturile r─âcoritoare carbogazoase, b─âuturile pe baz─â de ceai ┼či cele energizante au un con┼úinut ridicat de zah─âr, chiar dac─â sunt ├«n varianta ÔÇ×lightÔÇŁ, au foarte multe calorii ┼či pu┼úini nutrien┼úi. Consumul regulat al acestor b─âuturi duce la cre┼čterea ├«n greutate ┼či riscul apari┼úiei diabetului zaharat de tip 2.