Reţeta zilei, de Anca Ţurcaşiu: Pere coapte

1 2 jpg jpeg

Ingrediente: 3 pere mari, 100 g nucă pisată, un plic de scorţişoară, o cutie de îngheţată de post

Preparare: se spală bine perele, te taie jumătăţi şi se aşează pe o tavă, fără ulei. Se bagă la cuptor şi se lasă la rumenit până capătă o culoare aurie. Se scoate mijlocul şi se aşează para pe o farfurie. Se umple cu îngheţată iar deasupra se presară nuca şi scorţişoara.

Câştigă un storcător de fructe şi legume

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii” sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un storcător Power Juicer oferit de top-shop.ro