Reteta zilei, de Anca Turcasiu: Mâncărică de legume cu ciuperci

1 2 jpg jpeg

Preparare: Se taie mărunt ceapa, se taie gogoşarii în felii şi se pun împreună la fiert cu puţină apă. Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi ciupercile tăiate felii.

Se amestecă totul, se potriveşte de sare şi se lasă să fiarbă acoperit, la foc mic, amestecându-se din când în când.

Când sunt aproape fierte se îngroaşă cu vinetele pasate sau tocate foarte mărunt (ca pentru salata de vinete).

După ce scade, se aromatizează cu verdeţurile preferate.

Câştigă un storcător de fructe şi legume

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii” sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un storcător Power Juicer oferit de top-shop.ro