Răsfaţă-te în fiecare zi cu o gustare mai aproape de natură

1 2 jpg jpeg

Sunt momente în viaţa noastră când simţim nevoia de a ne ordona dieta şi de a căuta echilibrul care ne poate oferi o stare fizică şi psihică mai bună. Deşi poate nu găsim întotdeauna timpul necesar să ajungem la sală pentru a reintra în formă, primul pas pe care îl putem face şi care ne este la îndemână, este acela de a regăsi acele elemente din dieta zilnică care să ne dea “aripi”.

Sunt alimentele care ne fac placere şi în acelaşi timp constituie şi gustări mai aproape de natură.

Deşi la birou ai zile încărcate de proiecte cu deadline strâns, este foarte la îndemână să ai pe birou un bol de nuci, unul de migdale, şi câteva fructe de sezon.

Nucile şi migdalele, doar câteva în fiecare zi, îţi aduc aportul de grăsimi sănătoase şi îţi stimulează creierul în aşa fel încât ideile inspirate pentru proiectele tale vor veni mult mai usor.

Fructele te vitaminizează stimulându-ţi imunitatea şi asigurându-ţi energia zilnică de care ai atâta nevoie.

image

În plus, poţi să te relaxezi în voie ronţăind la birou şi o pungă de Chio Chips. Alege-le fără griji, pentru că odată cu eliminarea conservanţilor, coloranţilor artificiali şi potenţiatorilor de aromă artificiali din reţeta de fabricaţie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natură. Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piaţa chipsurilor produse în România care nu folosesc glutamatul de sodiu, potenţiatorul de gust artificial atât de răspândit în industria alimentară, acesta fiind înlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodată, şi coloranţii artificiali şi conservanţii au fost înlocuiţi cu variante naturale precum boia de ardei şi, respectiv, sare.