Nicole Kidman se menţine sănătoasă mâncând de toate, cu moderaţie

1 nicole kidman jpg jpeg

Când o vezi pe Nicole Kidman, e imposibil să nu-i remarci silueta trasă prin inel şi să nu te întrebi: oare cum reuşeşte? Actriţa mărturiseşte că se ţină slabă şi sănătoasă... mâncând de toate!

Actriţă talentată şi multipremiată, Nicole Kidman (52 de ani) este una dintre frumuseţile Hollywood-ului pe care trecerea timpului pare să n-o fi afectat. Întrebată de ziarişti despre secretele alurii sale veşnic tinere, Nicole a declarat în mai multe rânduri că nu e adepta regimurilor, dar că trăieşte după principiul 80 cu 20: are o alimentaţie 80% sănătoasă şi 20%... mai puţin sănătoasă. Uneori, procentul de junk food ajunge la 30%, a completat ea. Când îşi însoţeşte soţul în turnee, de exemplu, autobuzul muzicienilor e plin de mâncare nesănătoasă, „iar eu pur şi simplu nu sunt omul care să creadă în a-ţi refuza lucruri”, recunoaşte actriţa.

Nicole Kidman se ţine slabă şi sănătoasă fără mari restricţii la mâncare şi cu sport

, a mărturisit

într-un interviu pentru Los Angeles Times. Mâncarea ei preferată este pâinea de casă caldă cu parmezan, dar nu se dă în lături nici de la un platou cu fructe de mare sau de la un fel specific australian, Sausage Sizzle: un cârnat prăjit, pus între două felii de

albă, peste care se mai poate pune ceapă prăjită şi sos de roşii sau barbecue.

Deşi spune că e un mesean ideal, care mănâncă aproape orice şi nu face mofturi, actriţa nu stă prea bine de partea cealaltă, în postura de bucătar, declarând pentru revista People că de câte ori încearcă să gătească pui pentru soţul ei, îi iese prea uscat. Dintre băuturi, cappucino este preferatul ei, deşi spune că mai mult decât cafeaua în sine îi place spuma de deasupra.

Silueta ei se menţine şi cu ajutorul sportului, având în vedere că provine dintr-o familie de oameni pasionaţi de maratoane. Faptul că, încă din copilărie, familia i-a indus ideea că sportul e ceva plăcut şi normal, a ajutat-o să introducă mişcarea în rutina ei. Pe lângă faptul că îi place să alerge, un alt sport pe care Nicole îl face cu plăcere este spinning-ul (bicicletă de interior). De asemenea, Nicole spune că e important să-ţi înveţi copiii că un stil de viaţă activ este cheia spre sănătate şi un corp armonios, pentru că „sănătatea, fizică şi psihică, este fundamentul pentru orice”.

Sursă foto: pagină de Facebook Nicole Kidman