Kylie Minogue: gestul care a salvat-o când a avut cancer

Încă de la început, Kylie Minogue a avut parte de recunoaștere internaţională. În mai 2005, la vârsta de 36 de ani, cântăreața pop a fost diagnosticată cu cancer la sân. A pus capăt turneului Showgirl la doar două luni după începerea acestuia și s-a tratat în Franța, unde a fost supusă opt luni la chimioterapie și radiații înainte ca boala ei să intre în remisie.

Kylie Minogue  foto   Shutterstock jpg

Cancerul de sân al lui Minogue a fost ratat la început.

Înainte ca Minogue să fie diagnosticată cu cancer de sân, ea a făcut un control inițial, în timpul căruia medicii au ratat tumora malignă. Cu toate acestea, ceva i-a spus vedetei pop să caute o a doua opinie, moment în care i-a fost depistat cancerul.

Acum le spune femeilor că, dacă ele cred că ceva nu este în regulă, este important să nu-și respingă niciodată sentimentul instinctiv.

 „Dacă ai vreo îndoială, întoarce-te la medic”, a spus vedeta pentru Medicinenet.

Ea spune că a avea cancer a schimbat modul în care îi tratează pe ceilalți.

Într-un interviu din 2020 pentru People, Minogue și-a amintit primele zile după diagnostic.

„Este ca și cum pământul îți fuge de sub picioareare. Vezi totul diferit și totuși îmi amintesc că am primit diagnosticul, dar lumea nu știa. Eram cu fratele meu și cu iubitul meu în acel moment, eram cu toții năuciți și ne-am dus la o cafenea. Chelnerul de la cafenea a aalutat și a întrebat „Hei. , Cum te simți azi?' Am spus răspuns robotic: „Bine, mulțumesc”, și în acel moment m-am gândit: Tu chiar nu știi prin ce trece cineva, ce lupte are de dus. Știam că acel băiat, până a doua zi va vedea știrile și va spune „ Doamne, ea a fost aici ieri și părea OK.”

În anii de când boala ei a fost în remisie, Minogue a procesat experiența. Cu toate acestea, ea a spus într-un interviu că încă se luptă să găsească cuvintele potrivite când vine vorba de diagnosticul ei. „Este destul de dificil să vorbești despre asta”.

Totuși, Minogue și-a împărtășit mereu povestea și a pledat pentru  screening-uri și tratament.

„Indirect, cancerul a atins pe toata lumea, dacă nu în familia aproiată, atunci în cea extinsă sau a prietenilor și poveștile sunt diferite, dar cu siguranță avem datoria să vorbim despre asta”, a spus ea.

 „Cred că după cancer sau orice alt incident sau boală majoră, care ne schimbă viața, trebuie să ne adaptăm”, a declarat ea pentru revista People.

„Viața este o serie de provocări și îți propui să ai cât mai multe momente bune”, a spus ea pentru revistă. „În această etapă a vieții mele, chiar simt că viața este făcută din clipe trăite frumos.”

Sursa: Yahoo