Trucuri naturiste care te ajută să ai un păr bogat și strălucitor

image

Podoaba capilară este unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de frumusețea unei femei și, de aceea, tot mai multe doamne și domnișoare pornesc în căutarea soluțiilor miraculoase prin care să poată obține un păr mai lung și mai des într-un timp cât mai scurt. Din păcate, nu există metode minune prin care poți face părul să crească mai mult și mai repede, însă poți stimula regenerarea și susține repararea naturală a firului, în așa fel încât acesta să arate mai frumos și mai sănătos. Alege suplimente pentru par  și observă diferențe semnificative în felul în care arată părul tău încă din primele zile de administrare!

Înțelege structura firului de păr

Părul este în mare parte keratină, o substanță chimică proteică, în compoziție solidă, care determină forma și rezistența firului de păr și poate fi modelată prin expunerea la căldură. Aceasta reprezintă aproximativ 85% din structura firului de păr, restul fiind reprezentată de apă, lipide și alte substanțe minerale. În momentul în care părul începe să se deterioreze sau să cadă, este un semn clar al faptului că la nivel intern există anumite carențe care afectează structura și care, împreună cu factorii nocivi externi, determină aceste probleme.

Include în dietă alimente bogate în nutrienți esențiali pentru sănătatea părului

Căderea părului este des asociată cu anumite carențe nutriționale, cum ar fi cele de fier, omega 3, biotină, colagen și numai. Pentru a întări folicului și rădăcina, dar și pentru a susține regenerarea naturală, este important să consumi zilnic alimente bogate în astfel de substanțe, pe lângă produsele topice pe care alegi să le aplici în rutina ta de îngrijire.

Ai grijă de scalpul tău

Foarte multe femei se concentrează pe lungimea părului atunci când își doresc o îmbunătățire a aspectului și structurii acestuia când, de fapt, totul pornește de la rădăcină și, implicit, de la scalp. Drept urmare, în ritualul tău de îngrijire încearcă să incluzi măcar un pas care să vizeze în mod direct scalpul, fie că este vorba de câteva minute de masaj pentru a stimula circulația sanguină, fie că aplici anumite produse cu proprietăți benefice pentru regenerarea părului, cum ar fi uleiurile esențiale, de ricin sau rozmarin. De asemenea, exfolierea periodică a scalpului este esențială pentru a îndepărta reziduurile și celulele moarte și a permite astfel tratamente pentru caderea parului facute acasa să se absoarbă mai ușor.

Folosește tratamente regenerante

Descoperă care sunt nevoile de bază ale părului tău și încearcă să le satisfaci cu ajutorul produselor pe care le folosești zilnic sau în momentul spălării. Fie că e nevoie de hidratare intensivă, hrănire, detoxifiere, curățare în profunzime sau susținerea regenerării naturale, tratamentele pe care le folosești pot face diferența în felul în care arată și se simte părul tău.

Optează pentru suplimente naturale pentru păr

Un corp puternic va reuși să susțină un păr lung și sănătos, pe când unul care se confruntă cu carențe va reduce necesarul de vitamine alocat către păr pentru a-l redirecționa către funcții de bază. Suplimentele te ajută să susții procesele naturale de creștere și stopare a căderii părului cu ajutorului suplimentelor naturale care întăresc structura firului și rezolvă carențele din organism. Intră pe site și descoperă varietatea de kit-uri special concepute pentru regenerare și întărire de la interior și alege variantele potrivite pentru tine în așa fel încât să îi oferi părului tău tot ce are nevoie pentru a crește lung și sănătos și a-și recăpăta strălucirea.