Aceste culori de vopsea de păr te întineresc

Pentru că nu există limită de vârstă pentru a te simți fabulous, este bine să folosești toate trucurile disponibile pentru a-ți îmbunătăți starea și aspectul.

Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg

Vopseaua de păr poate deveni o armă împotriva bătrâneții. Foto: Shutterstock 

Iar alegerea unei nuanțe măgulitoare de păr poate oferi o doză instantanee de strălucire și încredere. Iată care sunt culorile de păr care te vor face să te simți și să arăți mai tânără, într-o clipă.

Caramel

Pentru brunete, accentele de caramel oferă o modalitate ușoară de a adăuga căldură și moliciune trăsăturilor feței. Nu numai că este o împrospătare discretă, dar se poate face și o întreținere mai ușoară.

Bronz

Cu baza sa mai închisă și cu tonurile blonde calde, bronzul este grozav pentru orice vârstă. Obții strălucirea tinerească a blondului auriu fără a te îndepărta prea mult de baza ta naturală. Modul în care se lucrează din vopsea pentru încadrarea feței este cheia acestei nuanțe proaspete.

Cupru

Entuziasmul îți poate fi stimulat din plin de o doză de roșu cald în păr. Alege o nuanță care vine natural peste baza naturală. Pentru brunete, o culoare bogată de cupru poate fi o alegere unică și spectaculoasă.

Ciocolata aurie

O vopsea care porneste cu o bază maro ciocolată cu balayage auriu ar putea fi biletul către tinerețea veșnică. Creează o nuanță care va prinde lumina soarelui între firele de păr, dar care nu te va obliga să decolorezi și rădăcinile tale brunete. În plus, încadrarea feței cu șuvițe aurii mai deschise distrag atenția de la ridurile fine.

Blond șampanie

Potrivită pentru persoanele cu ten luminos, adaugă și feței o catifelare tânără, ceea ce contracarează perfect modul în care îmbătrânirea poate provoca pierderea plenitudinei naturale și a grăsimii din trăsăturile feței.

Griul rece

Îmbrățișează părul încărunțit în mod natural lucrând cu el, nu împotriva lui. Poți manipula tonul părului gri folosind lumini dat de șuvițe, nuanțator și gloss, care neutralizează orice ton roșcat.

Baleyage ciocolatiu

Balayage ciocolată caldă transformă părul brunet într-un păr proaspăt și vibrant, în fiecare sezon. Alege între culori  de la maro ciocolată la caramel strălucitor. Evidențierile de balayage pe o bază maro mediu creează un efect perfect de păr sărutat de soare.

Roșu satacojiu

Pe un păr scurt, o nuanță dezlănțuită poate fi ideală. Este important să alegi un ton și o nuanță care să îți flateze nuanța pielii.

Șuvițe maro ciocolată

O schimbare a culorii părului nu trebuie să fie drastică pentru a avea impact. Pentru culorile de păr șaten închis sau negru, chiar și dacă vrei o nuanță puțin mai deschisă de la mijloc până la vârfuri, vei obține un efect care te va întineri instantaneu.

Blond miere

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea și părul își pot pierde o parte din strălucirea sa naturală, așa că ce modalitate mai bună de a recupera trălucirea poate fi un balayage auriu, în tonuri de miere. Adăugarea acestei călduri părului blond va oferi tenului tău o strălucire sporită, mai multă strălucire și o tinerețe incredibilă.

Negru natural

Pentru o culoare de bază neagră, un potențator de culoare poate face minuni. Părul va părea mai sănătos și mai strălucitor. Spre deosebire de negrul dur, care asprește trăsăturile, înbogățirea culorii natuirale aduce numai beneficii.

Tonuri de castaniu

Când este greu să te decizi, alege tonuri castanii în suvițe. De la auriu la caramel și castaniu închis, jocul de lumini pe care îl creează în păr, aduce prospețime și face chiar și părul moale și rar, să pară mai bogat și mai puțin plictisitor.

Argintiu

Dacă nu ai nicio problemă cu părul alb, atunci îl poți pune în valoare îmbogâțind pigmentul și dându-i luciu cu o vopsea de păr argintie.

Va aduce  o infuzie de lumini  în păr și va uniformiza culoarea.

Blond-roz

Culorile foarte tinerești dau foarte bine pe părul scurt, iar blondul roz, căpșuniu, este  foarte potrivit pentru femeile cu tonuri reci ale pielii, tonuri de bază deschise în mod natural. Este o culoare ușor de întreținut și îți va da un aer viu și proaspăt.

Castaniu roșcat

Un pigmant roșu bogat în vopsea castanie va pune în evidență brunetele și roșcatele deopotrivă și va da aspectul de piele extra radiantă, reflectând lumina în jurul feței în nuanțe calde.  Cel mai bun lucru la acest castaniu roșcat intens este că poate fi reglat de la a fi foarte subtil, la ultra-luminos.

Sursa: SouthernLiving.com