Ești un geniu dacă poți găsi pisica ascunsă în această imagine!

Iluziile optice pot constitui modalități distractive de petrecerea a timpului liber, majoritatea antrenând capacitatea de observație și atenția unei persoane. În iluzia optică de mai jos se află o pisică ascunsă.

O poți găsi în 13 secunde? Doar 1 % dintre cei care privesc imaginea reușesc să găsească pisica în limita de timp.

image

În această iluzie optică se află un câine lângă un copac rămas aproape fără frunze. Cei mai mulți dintre cei care privesc imaginea nu reușesc să observe dincolo de aparențe și rămân ancorați doar în perspectiva de ansamblu. Astfel de iluzii optice au rolul de a testa vederea și abilitățile de observare, informează jagranjosh.com. Încearcă să te concentrezi la toate detaliile prezentate din imagine și apoi gândește-te unde ar putea fi pisica ascunsă. Cei cu abilități geniale de observație și atenție reușesc să descopere pisica respectând limita de 13 secunde.

Dacă ai găsit pisica și nu ai depășit limita de timp, te încadrezi în rândul celor 1% de persoane care au reușit să îndeplinească această sarcină în 13 secunde. În cazul în care încă te străduiești să descoperi pisica și nu reușești, încearcă să privești cu atenție frunzele și crengile copacului. Un detaliu important se ascunde printre crengi.

image

de Anca-Teodora Popa

Sursă foto și info: jagranjosh.com