Cele mai eficiente trucuri pentru slăbit!

Cele mai eficiente trucuri pentru slăbit! jpeg

Încearcă să ţii cont de cât mai multe dintre aceste trucuri de slăbit, pentru că îţi accelerează metabolismul şi nu au reacţii adverse.

Slăbirea nu trebuie să fie o luptă cu kilogramele. Înţelege nevoile corpului tău, fii ambiţios în privinţa visului tău de a slăbi şi vei reuşi!

7 trucuri care te ajută să slăbeşti si să te menţii

1. Trucuri pentru slăbit. Nu sări peste nicio masă a zilei! Este foarte important să ai zilnic trei mese principale şi două gustări din fructe şi legume, salate simple, iaurturi degresate.

2. La mic dejun mănâncă cereale integrale, lactate, ouă. Prima masă a zilei trebuie să fie cea mai bogată şi reprezintă jumătate din cantitatea zilnică de mâncare ingerată. Obişnuişte-te să iei micul dejun până în ora 10 dimineaţa.

3. Pentru prânz, optează pentru alimente bogate în glucide. Acestea îţi furnizează energie pentru cele mai importante activităţi de peste zi. Până seara, glucidele se vor “arde” şi nu vor avea când să se depună în „zonele-problemă“.

4. La cină, e bine să mănânci alimente bogate în proteine, cum este carnea slabă, preparată dietetic. Nutriţioniştii spun că, în timpul somnului, apare vârful de activitate al hormonului de creştere. Acesta se manifestă dacă este hrănit cu proteine, care favorizează şi arderile ţesutului gras.

5.Trucuri pentru slăbit. Înlocuieşte zahărul cu mierea. Principalul vinovat pentru obezitate este zahărul. Fiecare gram de zahăr consumat este metabolizat în două grame de grăsime corporală. Se recomandă înlocuirea zahărului cu mierea sau cu stevia rebaudiană. Acestea asigură reducerea nivelului glicemic şi, simultan, reduc riscul apariţiei diabetului de tip II. Mai mult, stimulează secreţia biliară pentru o digestie bună a grăsimilor. Nu în cele din urmă, mierea şi stevia scad apetitul.

Trucuri pentru slăbit. Alege alimente cu fibre şi lămâia

6. Consumă fibre alimentare. Se găsesc în special în componenţa cerealelor integrale sau a anumitor fructe şi legume: mere, citrice, fasole, mazăre şi morcovi. Dietele bogate în fibre ajută la menţinerea saţietăţii, reglează tranzitul intestinal, scad nivelul de colesterol „rău“ LDL. În plus, reduc tensiunea arterială, ce poate creşte din cauza kilogramelor suplimentare.

7. Trucuri pentru slăbit. Bea apă caldă cu suc de lămâie. După fiecare mic dejun şi prânz, aşteaptă cel puţin un sfert de oră pentru digestie. Bea, apoi, un pahar mare de apa caldă, în care storci o lămâie. Daca e posibil, încearcă să consumi sucul de la două lămâi. Citricele au proprietatea de a grăbi arderile în organism.