Ce vezi prima dată în imagine dezvăluie lucruri interesante despre tine!

Ești cineva care poate gândi creativ, sau poți să te înțelegi ușor cu oamenii? Această iluzie optică îți poate spune care îți spunt punctele forte, dar și cele slabe sau mai vulnerabile, unde există potential de creștere.

Tot ce trebuie să faci, în calitate de privitor, este să te uiți la aceastp iluzie optică și să decizi care este primul lucru pe care îl observi la imagine.

image

Foto:  Daily Express  

Există două posibile variante, un fie un copac alb cu frunze, fie două fețe negre aflate față în față.

În funcție de ceea ce vezi mai întâi, această iluzie optică ar trebui să dezvăluie dacă ești o persoană extrem de logică sau cineva care se pricepe mai bine la oameni.

Poza a fost distribuită pentru prima dată într-un videoclip de către specialista în iluzii optice Mia Yilin, care și-a câștigat o mulțiome de urmăritori online prin trăsăturile desenele care promit să identifice trăsăturile de personalitate ale privitorilor.

Așadar, ce reprezintă ceea ce vezi, ce spune iluzia optică despre personalitatea ta, în câteva secunde?

Două fețe

Dacă ai văzut prima dată fețele, atunci ești cineva destul de logic și sensibil. Când vine vorba de rezolvarea problemelor de zi cu zi, ai reputația de a fi cineva pe care alții se pot baza și de care pot depinde pentru că nu-i trpdezi și le confirmi așteptările.

Cei dragi îți admiră foarte mult bunătatea și mintea absolut sclipitoare. Cu toate acestea, de multe ori te poți blocafiind lipsit de încredere în tine sau lipsit de conștiință de sine suficientă. Îți faci griji pentru ceea ce cred alții despre tine, ceea ce uneori te poate împiedica să-ți exprimi gândurile sau să realizezi ceea ce îți dorești cu adevărat în viață.

Mia a spus: „Ești un maestru în rezolvarea problemelor. Când vă confruntați cu o provocare, puteți găsi soluții practice și inovatoare. Cu toate acestea, de multe ori frica ta de a arăta vulenrabil sau rușinea, te împiedică să-ți atingi întregul potențial.”

Un copac

Dacă ai văzut prima dată copacul, atunci ești cineva foarte bun cu oamenii. Poți citi cu ușurință pe ceilalți, ceea te ajută să eviți oamenii nedemni de încredere și să dezvolți prietenii cu oameni pe care te poți baza. Intuiția ta înseamnă că îți este ușor să eviți oamenii dramatici sau bârfitori, ceea ce te-a ajutat să-ți construiești o reputație de a fi cineva ușor de înțeles, cu care se colaborează facil și carismatic.

Cu toate acestea, ai reușit să dezvolți această abilitate, deoarece uneori îți este dificil să ai încredere în alți oameni. Ești o persoană căreia îi ia ceva timp să se deschidă și să se apropie de cineva din cauza faptului că a fost rănit în trecut. Acest lucru te poate face uneori să ratezi întâlnirea cu oameni noi sau să dezvolți anumite prietenii, dar atunci când poți avea încredere în cineva, oamenii găsesc că ești o persoană foarte loială și generoasă pe care este bine că o aibă în viața lor.

Mia a spus: „Parcă ai avea un detector de minciuni încorporat. Poți adulmeca cu ușurință când cineva nu este sincer cu tine. Totuși, în loc să-I confrunți direct, preferi să creezi o anumită distanță. De asemenea, îți place să-ți păstrezi emoțiile protejate și proivate, astfel încât ceilalți să nu poată folosi vulnerabilitățile tale împotriva ta.”

Sursa: Daily Express