Ce poziție sexuală permite penetrare profundă?

image

Poziţiile îndrăzneţe alungă rutina din viaţa sexuală. Foto: Shutterstock

Nu este dificilă și nici nu este necesar să-ți pregătești în mod special partenera pentru această poziție, deoarece se poate ajunge la ea într-un mod foarte natural.

Este vorba despre poziția sexuală „fluturaș”, care promite o penetrare profundă,  și nu este greu de stăpânit, potrivit Daily Star.

Nimeni nu vrea o viață sexuală plictisitoare, încărcată de rutină, dar adesea se ajunge aici și mișcările din pat pot deveni previzibile. Totuși, poți schimba puțin lucrurile, și unul dintre cele pe care le poți face cel mai ușor,  este să încerci niște mișcări noi.

Dacă ești în căutarea unei penetrări profunde, atunci ai noroc, deoarece există o poziție sexuală care te poate ajuta cu adevărat să atingi acest obiectiv.

image

 Poziţia Fluturaşul. Foto: Shutterstock

Poziția se numește „Fluturașul” și poate părea complicată, dacă te iei strict după nume, dar este o mișcare foarte ușor de încercat, nu este nevoei de prea mult effort pentru a o realiza.

Mai exact, pentru a obține poziția fluturelui, femeia trebuie să se aseze pe spate, similar poziției misionarului. Dar, spre deosebire de poziția misionarului, când bărbatul se află deasupra femeii, în poziția future, aceasta are picioarele ridicate, cu gleznele în jurul gâtuluii partenerului. Fundul este puțin ridicat, pentru a facilita penetrarea. Bătbatul stă în genunchi, sprijining fundul partenerei.

Îi spune poziția fluture, deoarece picioarele femeii desenează conturul trupului unui future și imaginea de ansamblu este similar unui fluture cu aripile întinse.

Poziția fluturelui este o mișcare ușoară pentru penetrare profundă și este  posibil să o fi făcut deja fără să observi.

Secretul pentru a face mișcarea corectă este să te asiguri că picioarele celui care dăruiește sunt la locul potrivit.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei poziții este că îi poate ajuta pe parteneri să ajungă la o penetrare profundă dar există, de asemenea, o oportunitate suficientă pentru a stimula și clitorisul pentru plăcere în plus.

De asemenea, nu este nevoie de mult efort, deoarece puteți să vă mișcați încet sau de repede, așa cum doriți.