Camilla Parker Bowles: Cum se menține în formă soția regelui, la vârsta de 74 de ani

Soția regelui Charles a III-lea arată radiant la cei 74 de ani. Un expert a vorbit cu redactorii de la Express.co.uk despre ceea ce ar putea face ducesa pentru a rămâne sănătoasă și slabă.

Camilla, ducesa de Cornwall, are acces la cei mai buni nutriționiști și antrenori personali din lume, dar asta nu înseamnă că tu nu poți adopta obiceiurile sănătoase pe care le promovează ducesa. Expertul în nutriție și fitness, Nataly Komova, a discutat cu publicația Express despre stilul de viață, dieta și rutina de exerciții ale Camillei.

Regele Charles si Regina Camilla la Palatul Buckingham Foto AFP (4) jpg

Regina Camilla și Regele Charles al III-lea

Nataly Komova susține că una dintre modalitățile prin care ducesa rămâne în formă, la o greutate care îi oferă armonie estetică este faptul că mănâncă o dietă „echilibrata”.

Camilla se bucură, se pare, de mâncăruri simple, cum ar fi puiul fript, somonul la cuptor sau la grătar, precum și plăcinta preferată a familiei, o plăcintă ciobănească.

Într-un interviu cu You, ducesa a dezvăluit că, atunci când copiii ei, Tom și Laura, erau mici, cinele pe care le servea includeau pui cu tarhon, omletă, slănină și pui fript.

Acest lucru sugerează că soția regelui este mai degrabă gurmandă și îi plac mesele copioase, dar sănătoase, nu restricțiile alimentare.

Când copiii ei creșteau, Camilla avea o mica grădină cu tot ce avea avenoie în bucătărie, ceea ce sugerează că îi plăceau condimentele și ierburile proaspete, precum și mâncarea organică. Și acum ducesa este un grădinar pasionat și adesea concurează cu soțul prințului Charles pentru calitatea legumelor obținute. Camilla este foarte mândră, mai ales de piersicile albe pe care le crește în grănile sale.

Grădinăriltul organic este și o pasiunea a regelui Charles al III-lea, care a și înființat compania de alimente ecologice, Duchy Organics, în 1990.

Pe lângă o dietă sănătoasă, Camilla este și activă. Activitățile de recreere în aer liber la care participă includ călăria și plimbarea câinilor, precum și grădinăritul, care este foarte potrivit pentru tonifierea brațelor.

La 74 de ani, Camilla își menține suplețea cu exerciții ușoare de yoga și a fost văzută de mai multe ori participând la cursuri de dans.

Nataly Komova a spus: „Cel mai bine este să adoptați stilul de viață al Camillei, care include să rămâneți activi. Se știe că ea a renunțat la fumat și l-a înlocuit cu obiceiuri sănătoase”. În ceea ce privește alimentația, Nataly recomandă două alimente cheie pentru sănătatea septuagenarelor - fasolea și nucile.

„Fasolea este versatilă și sățioasă. Este o sursă excelentă de proteine ​​și conține fibre care te mențin sătul pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru reduce riscul de a mânca excesiv, ajutând la menținerea unei greutăți sănătoase, iar studiile arată că persoanele care mănâncă nuci între mese consumă mai puțin la următoarea masă”.

Citește și  Până la ce vârstă îți poți îndrepta dinții?