Test: Ce dezvăluie culoarea preferată despre tine?

Aceste teste sunt o modalitate ușoară de a te cunoaște  și ar putea chiar să dezvăluie trăsături surprinzătoare de care nu esti conștient!

Dar, foarte important, sunt teste care dincolo de informații despre tine, au scop de divertisment și ar trebuie private ca atare.

Testul pe care ți-l propunem folosește psihologia culorilor și afinitatea ta personală față de anumite culori pentru a dezvălui aspecte ale personalității tale.

image

Foto: © Knothouseyarns

Culorile folosite în acest test sunt albastru, verde, galben, portocaliu, roșu și roz.

Tot ce trebuie să faci este să te uiți la imagini și, fără prea mult timp de gândire, să decizi care culoare rezonează cel mai mult cu tine.

Culoarea aleasă îți va oferi o perspectivă asupra personalității tale.  

Albastru

Dacă ai ales culoarea albastră, atunci preferi liniștea în defavoarea dramei inutile.

Ai un comportament calm și rar oamenii îți intră pe sub piele.

Cu toate acestea, când cineva trece limita, știi cum să-l pui la punct fără a crea o scenă.

Verde

Dacă alegerea ta a fost culoarea verde, atunci crezi în echilibru. Poți fi atât dulce ca mierea, dar și dur în funcție de situație.

Comportamentul tău este justificat, fiind o reacție la acțiunile sau comportamentul cuiva față de tine.

Galben

Dacă galbenul rezonează cu tine, atunci ești simbolul soarelui și al curcubeului. Nu ești unul cineva care să stârnească necazuri sau să fii nesigur. Cu toate acestea, dacă cineva profită de natura ta bună, atunci cu siguranță va cunoaște o altă latură a ta.

Portocaliu

Dacă ai ales portocaliul, atunci ești înflăcărat și imprevizibil. Nu îți poți da seama niciodată ce ți-ar putea declanșa neplăceri. Dar un lucru este sigur, atunci când apare supărarea, poți fi o priveliște zgomotoasă.

Roșu

Dacă roșul a fost alegerea ta, atunci nu te sfiești de confruntare.Ești simplu și uneori poți să pari ticălos din cauza sincerității tale.

Roz

Dacă ai ales roz, atunci ești selectiv și ai grijă să fii înconjurat de cei care chiar merită. Ești, în general dulce și amabil, dar oamenii nu ar trebuie să ia asta ca pe o slăbiciune.

Sursa:Knothouseyarns