Testează-ți spiritul de observație! Descoperă numărul 4 din imagine!

Doar oamenii cu ochi de vultur pot observa numărul patru în iluzia optică de mai jos!

Pune-ți puterea de observație la încercare și găsește numărul patru ascuns printre alte cifre!

Deși acest lucru poate părea ușor, imaginea viu colorată distrage atenția și focusul, de aceea va deveni foarte greu să găsești cifra 4 în imagine.

image

Foto: DailyStar

Setează un cronometru pentru a vedea cât timp îți ia pentru a finaliza provocarea. Oricine este capabil să găsească numărul patru în mai puțin de 10 secunde are o vedere ascuțită și un simt de observație peste cel mediu!

Pentru cei care răspund provocării, un sfat bun este să privească imaginea de sus în jos, de mai multe ori, pentru a nu pierde niciunul dintre micile detalii.

Și dacă tot nu reușești să indetifici cifra patru în marea de cifire din imagine, încă un sfat util este să-ți concentrezi atenția în partea din dreapta jos a imaginii.

Iar dacă nici acum nu ai observat cifra 4, iată raspunsul! Sfatul nostru este să nu te descurajezi și să mai înceri și rezolvarea altor iluzii optice!

image

Foto: DaliyStar

De ce să rezolvi astfel de provocări?

Există o mulțime de aspecte pozitive pentru a te provoca cu teste ca acesta. Cercetările arată că pot chiar să-ți împiedice îmbătrânirea creierului.

Un studiu realizat de Universitatea din Exeter și King’s College din Londra a constatat că exerciții similare pot îmbunătăți rememorarea adulților și pot îmbunătăți funcția creierului cu un deceniu.

Unii experți cred, de asemenea, că încurajează gândirea laterală, care ne poate face să ne simțim creativi și împliniți. Și nimic nu este mai satisfăcător decât abordarea unei noi probleme!

Sursa: DailyStar