Provocare: Vezi fermierul, dar îi vezi și soția?

Ai ochi de șoim dacă poți identifica în imaginea de mai jos pe soția fermierului, în numai 8 secunde.

Nu este deloc ușor, deoarece va trebuie să-ți pui la încercare abilitățile cognitive, dar și atenția pentru a reuși în numai 8 secunde să rezolvi provocarea.

image

Deși fermierul este ușor de identificat de către toți, el nu este cel pe care trebuie să te concentrezi. În schimb, ascunsă în fotografie este ținta reală a provocării, soția premierului.

Așdar, ceea ce nu se ascunde ochilui când privim imaginea este fermierul îmbrăcat pentru vremea rece de iarnă, cu o barbă care îl face să semene cu Moș Crăciun.

În fundal se vede un hambar, cerul albastru, norii și câmpurile sunt de asemenea vizibile în imagine.

Există, de asemenea, un tufiș mare și verde chiar în spatele fermierulii, deci o mulțime de detalii, și totusi, ele ascund ceva pentru că în această imagine complicată se află soția fermierului.

Dar găsirea ei va fi o sarcină dificilă. Verifică fiecare centimetru din imagine și să nu lăsa niciun loc neverificat, dar ține cont de faptul că va trebuie să faci descoperirea în 8 secunde.

Dacă nu ai reușit încă, iată un indiciu care te ajuta să rezolvi misterul: ai grijă la tufiș!

Da, așa este, în tufa verde din spatele fermierului, o vei găsi pe soție. Dar pentru asta va trebui să întorci imaginea cu susul în jos pentru a-i găsi chipul.

image

Sursa: Express