Găsește liliacul ascuns printre pisici!

Dacă ești în căutarea unei activități distractive care să te introducă în atmosfera festivă de Halloween, iată o provocare!

Acest puzzle, creat de Lords and Labradors, îți pune la încercare abilitățile de observație. Imaginea conține o mulțime de pisici negre, dar undeva în acest peisaj înfricoșător se ascunde un liliac. Crezi că îl poți găsi? Ai la dispoziție doar 28 de secunde pentru a-l descoperi, așa că pregătește-te să fii rapid și atent!

image

Cum să rezolvi provocarea

Imaginea este plină de pisici negre, ceea ce face ca liliacul să fie extrem de greu de observat la prima vedere. Un truc pentru a găsi mai ușor liliacul este să împarți imaginea în secțiuni și să te concentrezi pe fiecare, pe rând.

Începe din partea stângă-sus, apoi coboară spre stânga-jos, înainte de a trece la partea dreaptă. Această tehnică te va ajuta să îți focalizezi atenția și să nu te simți copleșit de imaginea de ansamblu.

Chiar dacă pare dificil, continuă să cauți! Majoritatea oamenilor reușesc să-l găsească în aproximativ 28 de secunde, dar nu trebuie să te descurajezi dacă durează puțin mai mult.

Răspunsul

Te-ai descurcat? Dacă nu, nu-ți face griji, există multe astfel de provocări pe care le poți rezolva pe viitor! Liliacul se ascunde în partea dreaptă a imaginii, perfect camuflat printre pisici.

Deci, dacă nu ai reușit să-l găsești din prima, nu e nicio problemă, acest tip de provocări este creat special pentru a-ți pune la încercare atenția la detalii.

image

Dacă ți-a plăcut această provocare, poți încerca și altele!