Faci asta doar o oră și ai parte de sex uimitor

Doctorul spune că o activitate simplă poate stimula erecțiile și trebuie să investești doar o oră din viața ta, la modul ideal, în fiecare zi.

S-a vorbit mereu despre faptul că exercițiile fizice pot face minuni pentru disfuncția erectilă. Dr. Rena Malik a comentat această afimație pentru a dezvălui dacă există vreun adevăr susținut din punct de vedere medical și s-a dovedit că veștile sunt bune pentru bărbați.

 Sală de fitness- sport- exercitii -antrenament FOTO Shutterstock

Foto: Mersul la sală ar putea stimula erecția.

Se zvonește de mult că a face puțin exercițiu poate face minuni pentru viața ta sexuală, iar dr. Rena Malik, medic urolog, chirurg pelvin și educator sexual, susține această afirmație.

Ea a spus că există o modalitate „dovedită știțific” (în afară de medicamente) de a rezolva o disfuncție erectilă, se numește cardio.

Dr. Rena a spus că multe studii au demonstrat că exercițiile aerobice au adus beneficii persoanelor care se confruntă cu disfuncția erectilă.

Astfel de experimente au arătat că oamenii care care introduc în rutina lor anumite activități cardio – cum ar fi mersul pe jos sau cu bicicleta au vazut rezultate palpabile în viața lor sexuală.

Pentru a beneficia de ele, ar trebui să faci exerciții fizice timp de 60 de minute, de până la cinci ori pe săptămână. Potrivit studiului, cei cu disfuncție erectilă severă au cele mai spectaculoase îmbunătățiri, în timp ce cei cu disfuncție erectilă ușoară sau minimă au rezultate mai slabe, dar totusi, importante.

De obicei, problemele erectile sunt legate de sănătatea inimii și de fluxul sanguin, așa că este logic ca activitatea cardiovasculară, de care beneficiază inma, ar ajuta și la ameliorarea disfuncției erectile.

Exercițiile aerobe vor ajuta, de asemenea, persoanele să piardă în greutate, să controleze nivelul zahărului din sânge și să îmbunătățească tensiunea arterială care, de asemenea, sunt puse în legatura cu erecțiile slabe.

La un nivel de bază, exerciții fizice ajuta organismul să creeze oxid nitric, ceea ce Dr. Rena numește etapa de „aprindere” pentru erecții.

Expertul a remarcat, de asemenea, că exercițiile fizice ajută la producerea de testosteron, deoarece îmbunătățesc funcționarea axei hipofizare hipotalamice.

Ea a continuat: „Nu există soluții rapide. Dacă vrei să menții o funcție erectilă bună, trebuie să faci față anternamentului, sau să formezi o rutină nouă de exercițiu aerobic. Nu trebuie să mergi la sală, poți să ieși literalmente afară și să te plimbi, să te joci cu copiii tăi, să faci orice fel de activitate care îți place. Doar fă-o în mod regulat și asta te va ajuta să-ți îmbunătățești erecțiile. semnificativ.”

Sursa: Daily Star