Doar cei cu un IQ mare pot găsi greșeala din imagine, în doar 5 secunde

Crezi că ai un IQ peste medie? Atunci acceptă această provocare și găsește greșeala ascunsă într-o imagine ce ilustrează viața obișnuită de zi cu zi.

Imaginea distribuită de Jagran Josh,  reprezintă un bărbat care se relaxează în sufrageria sa, alături de cele două pisici ale sale care se plimbă prin cameră, în timp ce el este absorbit ceea ce vede la televizor.

image

Sursa foto: Mirror

La prima vedere, nimic nu pare în neregulă, dar dacă te concentrezi, vei observa un element lipsă care face ca imaginea să nu fie chiar corectă.

Cei care pot rezolva puzzle-ul în cinci secunde sau mai puțin sunt considerați foarte inteligenți. Așadar, uită-te atent, poți să identifici ce lipsește?

Poți să observi ce lipsește în cinci secunde? Chiar dacă nu reușești să găsești greșeala în acest interval scurt de timp, este bine să-ți pui creierul la treabă. Dacă ai nevoie de un indiciu, concentrează-te pe jumătatea inferioară a imaginii.

Soluția

Poate ai descoperit deja, lipsește un picior al măsuței de cafea. Dacă nu ai remarcat acest lucru inițial, greșeala pare evidentă de îndată ce ți se atrage atenția. Cum se explică faptul că ai ratat acest detaliu? Ochii noștri pot să ne înșele, încercând să completeze spațiile goale și să dea sens lucrurilor pe care le observăm. Fără toate cele patru picioare, poți paria că măsuța, împreună cu ceșcuța de ceai și pisica sprijinită de ea, s-ar prăbuși.

image

Sursa foto: Mirror

Chiar dacă nu ai rezolvat provocarea în cinci secunde, este întotdeauna bine să faci astfel de exerciții pentru a-ți menține mintea ageră.

Sursa: Mirror