Ce spune forma feței despre personalitatea ta?

Forma feței determină personalitatea? Fața ta poate dezvălui adevăruri fascinante? Publicația Jagran Josh explorează trăsăturile de personalitate ale fiecăruia dintre cele 4 tipuri de forme ale feței - oval, pătrat, rotund și inimă.

Personalitatea este combinația dintre emoții, comportament, motivație, inteligență și caracteristici ale modelelor de gândire ale unui individ. Datele adunate prin fizionomie au dezvăluit că există o legătură între chipul uman și trăsăturile de personalitate.

image

Sursa foto: Jagran Josh.

Constatările susțin cu tărie că imaginile faciale atât ale bărbaților, cât și ale femeilor le pot prezice trăsăturile de personalitate. Un număr tot mai mare de studii au legat trăsăturile de personalitate de forma feței. Aceste studii răspund la câteva întrebările arzătoare: Forma feței determină personalitatea? Care este cea mai atractivă formă a feței? Și răspunsul este da, aceste studii au arătat câteva adevăruri fascinante despre trăsăturile personalității umane prin analiza formei feței.

Față ovală

Trăsăturile de personalitate ale celor cu o formă ovală a feței dezvăluie că ești metodic, ambițios, practic și cu o performanță ridicată. Nu te mulțumești cu lucruri, de asemenea, nu tolerezi faptele rele. Mai mult, s-ar putea să te confrunți cu multe critici pentru că faci zgomot împotriva nedreptății. Deși ai talent de a echilibra lucrurile, duci o viață bazată pe reguli și principii, s-ar putea totuși, să nu fii mare susținător al normelor stabilite de societate. Știi cum să-ți expui punctul de vedere susținut de fapte. Ai un stil de gândire independent. Nu-ți place să fii închis într-o  rutină și îți place să fii în aer liber unde te poți simți cel mai activ și mai creativ. S-ar putea să fii un amestec de personalitate introvertă și extrovert. De asemenea, s-ar putea să fii destul de fermecător în felul în care vorbești, mergi, interacționezi cu oamenii sau te prezinți. Poate ți s-a spus că oamenii se simt confortabil în prezența ta. S-ar putea să fii bun și să-i faci pe ceilalți să se simtă bine.

Trăsăturile cheie de personalitate: metodic, ambițios, practic, cu rezultate înalte, nu-i plac normele societății și rutinele banale, un amestec de introvert și extrovert, bun în a-i face pe ceilalți să se simtă bine.

Față pătrată

Trăsăturile de personalitate în formă pătrată a feței dezvăluie că ești încăpăţânat, extrem de activ și energic, analitic și iute la minte. Te-ai dovedit a fi extrem de proactiv, ceea ce înseamnă să preiei controlul asupra situațiilor . Nu aștepți până când apare o problemă, iei măsuri active pentru a le evita și pentru a obține rezultate bune. Această calitate te face o persoană calmă, care are totul sub control chiar și în cele mai stresate situații. Îți place să lucrezi la proiecte mari care au impact. Poți avea calități excepționale de conducere și odată cu perspicacitatea în afaceri, iei și decizii bune.

Trăsături cheie de personalitate: îndrăzneț, foarte activ, energic, analitic, inteligent, proactiv, calm în situații stresante, un lider și un bun decident.

Formă  de inimă

Trăsăturile de personalitate arată o imaginație bogată, creativitate, memorie, percepție bună, abilități antreprenoriale și intuiție puternică. Aceste calități spun, de asemenea, că ai un nivel ridicat de inteligență emoțională. S-ar putea să fii puternic, încăpățânat și să ai o forță interioară incredibilă. S-ar putea să fii insistent și fără compromisuri. Dacă îți pui în minte un obiectiv, nu te vei opri până când îl vei atinge. Nu-ți place să stai inactive, lucrezi la proiecte și îți place să evoluezi.

Trăsături cheie de personalitate: imaginație, creatactivitate, memorie, percepție bună, abilități antreprenoriale, intuitiv, inteligență emoțională

Fața rotundă

Trăsăturile de personalitate ale celor cu fața rotunda dezvăluie că ești blând, o persoană amabilă, generoasă (uneori prea generoasă). S-ar putea să găsești bucurie în a-i ajuta pe alții, dar, cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la neglijarea propriilor nevoi. S-ar putea să fii plin de compasiune, ușor de înțeles, tolerant și bun în relațiile interpersonale. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți adesea rănit din cauza prea multei dăruiri și abnegații. De asemenea, poți fi foarte optimist și credincios în a face fapte bune. S-ar putea să ți se spună adesea că arăți nevinovat sau că ai o față ca de bebeluș.