Așa îți impresionezi partenera în dormitor

foto sex jpeg

O modalitate grozavă de a te face memorabil este că oferi un masaj intim, dar și să folosești sfaturile unui masseur sexual profesionist.

Rubens Abreu, un maseul sexual profesionist, din Marea Britanie, împărtășește sfaturi „care îți vor schimba viața”,.

El a spus: „În relațiile heterosexuale, bărbații au tendința de a acorda prioritate plăcerii și nevoilor sexuale, deoarece femeile sunt condiționate în societate să fie mai pasive și să aibă grijă de ceilalți. Nu li sa acordat spațiul și atenția pentru a-și discuta propriile nevoi și dorințe de-a lungul vieții.”

sex_shutterstock 618629459 jpg

Comunicarea este cheia sexului „cu scântei”. Foto: Shutterstock

El a continuat: „Nu sunt încurajate să fie asertive când vine vorba de dorințele lor. Fie sunt timide, nu știu cum să întrebe, fie își fac griji că ar putea răni sentimentele și ego-ul partenerilor, cerându-le să facă ceva diferit.

Dar, plăcerea este dreptul tău din naștere și meriți să simți toate senzațiile uimitoare pe care corpul tău le poate produce în funcție de preferințele, limitele și dorințele tale.”

Comunicarea este cheia

Tânărul maseur sexual profesionist, în vârstă de 30 de ani, care deține și o diplomă de licență în consiliere sexuală a spus că o cale sigura spre placere este să comunici cu partenera ta. Ai răbdare, întreabă ce îi place și spune ce îți place ție, și învață să aplici cee ace afli.

„ Întrebați-o ce îi place, ascultați-i corpul! Nu există bine sau rău, este vorba despre ceea ce vă bucurați să faceți amândoi în funcție de preferințele și dorințele voastre.”

Ia-o încet

Nu e nevoie și nici bine să te grăbești în lucruri. Cu cât creșteți mai mult tensiunea sexuală, cu atât se poate simți un punct culminant mai intens.

Rubens a spus: „Nu grăbi lucrurile în dormitor. Ai răbdare cu ea, fă posibil un preludiu prelungit, fii intim cu ea fără să sari la penetrare. Ai tot timpul de care ai nevoie pentru asta, bucură-te de proces.”

Folosește buzele

Nu trebuie folosești doar atingeri cu mâinile, implică și buzele.

Expertul recomandă: „Începe actul sexual prin cunilingus, folosește buzele și limba. Prea mulți bărbați nu se îndreaptă așa asupra unei femei, ci se așteaptă ca ea să le ofere sex oral”

Fii prezent

Bărbații nu au nevoie de atât de mult timp pe cât au unele femei pentru a ajunge la orgasm. Deci, în loc să crezi că totul trebuie să fie despre actul sexual, folosește-ți mâinile pentru a-ți aduce partenera mai aproape și mai repede, de plăcerea supremă.

Nu lua lucrurile personal

Ascultă feedback-ul partenerei și urmează instrucțiunile ei fără  a lua lucrurile personal, pentru că asta nu ajută pe nimeni.

„Dacă nu-i place ceea ce faci, nu-ți răni ego-ul. Adaptează-te, încearcă lucruri noi și învață despre corpul ei. Totul face parte din proces.”

Sursa: Daily Star