Terapii eficiente cu Masatto, pentru astenia de primăvară

1 click sanatate 1 jpg jpeg

Tranziţia între sezoane înseamnă o bucurie, la propriu, căci suntem parcă sătui de stat în casă şi de frig. Însă primăvara dă târcoale cu o astenie. Poate fi combătută sau chiar prevenită cu diverse metode şi terapii. Printre acestea se numără şi terapia prin masaje. Ştim, timpul nu este prea favorabil încât să includeţi repetate şedinţe la maseur profesionist. Dar cine spune că trebuie să vă deplasaţi? Fotoliile de masaj Masatto revoluţionează modul în care puteţi avea parte de masaje profi, profunde, precise, în orice moment al zilei, în intimitatea casei.

Astenia de primăvară - ce este, cum o recunoşti

O afecţiune cât se poate de reală, astenia de primăvară presupune o stare de oboseală constantă, indiferent cât de mult vă odihniţi. Sunteţi apatici, slăbiţi şi fără chef. Uneori pot să apară şi stările de melancolie, dureri de cap, dureri musculare, epuizare fizică şi psihică.

Alte simptome posibil asociate:

  • Tensiune arterială scăzută.
  • Lipsă de apetit.
  • Iritabilitate sau anxietate.
  • Dificultăţi de concentrare.

Ironic sau nu, cum zilele sunt mai lungi şi soarele mai generos, cum starea noastră nu este una aşa cum ar fi de aşteptat, solară. Însă poate fi, pentru că astenia este uşor de ţinut în frâu cu ajutorul oricărui fotoliu Masatto. Masajul de relaxare este una din abordările eficiente pe care specialiştii o recomandă. De altfel nu implică să consumaţi nimic din ce ar putea avea efecte adverse, nu presupune o alegere cu două tăişuri, în sensul în care ar avea şi contraindicaţii.

Cum vă ajută masajele, cum vă ajută Masatto

Uneori, un blocaj energetic, muşchii încordaţi sau chiar şi o durere intensă într-o anumită zonă a corpului vă împiedică să vă bucuraţi de prezent. Iar când vine vorba de astenia de primăvară cu o stare generală precară şi de oboseală parcă nimic nu merge cum ar trebui. Masajele au o acţiune benefică şi complexă, pot îmbunătăţi mobilitatea, vă pot scăpa de dureri, pot ameliora diversele simptome asociate cu durerea, încordarea muşchilor.

2 clicksantate2 jpg jpeg

Programele terapeutice ale fotoliilor de masaj pot oferi o experienţă desăvârşită. În primul rând, pentru că sunt excluse clasice probleme legate de deplasare, de timp şi de costuri pentru a programa o vizită la spa. În intimitatea casei, oricând se simte nevoia, un masaj intens cum  numai un maseur cu experienţă ştie să ofere este pastila minune care îmbunătăţeşte starea generală. În al doilea rând, pentru că masajele pot:

  • Contribui la un somn mai bun, alungă insomnia.
  • Reduc oboseala, ba chiar pot energiza, pentru că îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi ajută deci la o îmbunătăţire a modului în care diversele funcţii ale organismului funcţionează.
  • Calmează, întinde muşchii, încălzeşte local şi tratează durerea.
  • Stimulează sistemul digestiv şi nu numai.
  • Îmbunătăţeşte postura corporală şi măreşte elasticitatea muşchilor.
  • Ameliorează contracturile şi tratează crampele musculare.

Altfel spus, masajele relaxează şi vin cu beneficii multiple. Ca şi când aţi da un undo la tot şi reveniţi la o formă iniţială mai bună. Unii simt această nevoie de cum se trezesc, astfel încât un program terapeutic gândit de aşa natură încât să fie echivalentul înviorării de dimineaţă este accesibil la o simplă apăsare de buton. Alţii simt nevoia să încheie o zi obositoare cu un masaj, mai ales concentrat pe zona picioarelor obosite. Pot face asta în fotoliul de masaj Masatto.

Masatto, calea liberă spre relaxarea constantă

Cum ar fi însă ca starea de bine să fie mai accesibilă? Cum ar fi ca un terapeut personal să fie mereu disponibil în living? Ne spune Masatto, brand ce a adus în România fotolii de masaj complexe, de înaltă tehnologie, dar uşor de folosit. Sunt de o complexitate surprinzătoare. Datorită funcţiilor încorporate, acestea pot reda masaje eficiente.

Utilizatorul se aşază în fotoliu, este scanat, astfel încât rolele să fie bine poziţionate şi în funcţie de preferinţe începe ceea ce poate fi numit cu uşurinţă un carusel de emoţii şi stări. Masează, detensionează, încălzeşte şi totul cu poziţionarea corpului în punctul de gravitaţie zero.

O astfel de experienţă poate fi, mai întâi de toate, testată. Pentru doritori, Masatto îşi deschide uşile şi permite testarea gratuită în orice showroom sau chiar în Casa Masatto (a doua locaţie din capitală). De asemenea, poate fi solicitată testarea acasă, pentru 30 de zile.

Astenia de primăvară este doar o etapă din viaţă când puteţi trata cu masaje o stare generală mai proastă. De masaje însă nu vă veţi sătura prea curând!

Contact:

Bucureşti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Neniţescu, Nr. 14

contact@masatto.ro

+40 726 748 425