Tratamente pentru alergia la c─âp┼čuni

1 2 jpg jpeg

Una dintre cele mai ├«nt├ólnite simptome ale alergiei la c─âp┼čuni este urticaria, ├«ns─â pot ap─ârea manifest─âri diferite, de la caz la caz: congestie nazal─â, furnic─âturi ├«n interiorul sau jurul gurii, umfl─âturi care se pot extinde la nivelul limbii, buzelor sau g├ótului.

Acestea din urm─â sunt considerate simptome grave ale alergiei la c─âp┼čuni ┼či necesit─â ├«ngrijiri medicale. ├Än general, simptomele specifice alergiei apar la aproximativ dou─â ore dup─â consumul c─âp┼čunilor. Iat─â c├óteva tratamente care pot fi aplicate ├«n cazul alergiei la c─âp┼čuni!

Tratamente pentru alergia la c─âp┼čuni: medicamente antialergice ┼či antihistaminice

├Än cazul ├«n care alergia este una acut─â ┼či prezint─â majoritatea simptomelor sus men┼úionate, se recomand─â administrarea de antialergice ┼či antihistaminice, sub strica supraveghere medical─â.

Tratamente pentru alergia la c─âp┼čuni: ceai verde

Ceaiul verde face parte din tratamentele naturiste recomandate pentru atenuarea alergiilor datorit─â propriet─â┼úilor sale antioxidante ┼či antiinflamatoare. Se consum─â dou─â c─âni de ceai verde pe zi, p├ón─â la dispari┼úia nepl─âcerilor.

Tratamente pentru alergia la c─âp┼čuni: lapte de ciulin

Sub formă de extract standardizat de seminţe, se consumă 80-160 de miligrame (sub forma a trei porţii pe zi) pentru dezintoxicarea organismului.

Tratamente pentru alergia la c─âp┼čuni: gheara pisicii

Se consumă 20 de miligrame de 3 ori pe zi pentru a beneficia de proprietăţile sale antiinflamatoare. În plus, planta favorizează curăţirea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv.