Tratamente naturiste cu ouă de prepeliţă

1 2 jpg jpeg

Prepeli┼úa este pas─âre zbur─âtoare ┼či de aceea sunt importante condi┼úiile de cre┼čtere a prepeli┼úelor. P─âs─ârile trebuie crescute igienic, ├«n aer liber, s─â fie hr─ânite natural, doar a┼ča ou─âle vor avea beneficii terapeutice. Ca tratament sunt recomandate doar ou─â proaspete crude pentru uz intern. Se cunosc beneficiile lor ├«n tratarea impoten┼úei sau sterilit─â┼úii masculine, anemie, stress, toxemie, intoxica┼úii, ulcer gastric, boli hepatice, seboree (uz extern), surmenaj, nevroz─â astenic─â, combaterea alergiilor ┼či astmului bron┼čic. Sunt contraindicate copiilor sub 3 ani, datorit─â con┼úinutului mare de colesterol. Nici persoanele care sufer─â de boli cardiovasculare nu ar trebui s─â consume ou─â de prepeli┼ú─â. De asemenea, persoanele care au intoleran┼ú─â la oul de g─âin─â ar trebui s─â fie rezervate ┼či cu acest produs. ├Än timpul curei cu ou─â de prepeli┼ú─â nu se bea alcool sau cafea. Se beau ou─âle crude diminea┼úa pe stomacul gol ┼či, de preferat, se a┼čteapt─â p├ón─â la dou─â ore s─â se serveasc─â micul dejun. Se servesc crude, cu tot cu g─âlbenu┼č, iar pentru cine nu suport─â poate amesteca ┼či miere sau pulp─â de fructe.

Tratamente naturiste cu ou─â de prepeli┼ú─â ÔÇô cura cu 120 de ou─â

Pentru tratarea conjunctivitelor, urticariilor, tusei convulsive, erup┼úiilor alergice, dar ┼či pentru dezvoltarea optim─â a copiilor, se face o cur─â de 120 de ou─â. ├Än primele 2-3 zile se iau 3 ou─â, apoi a patra zi 4 ou─â, ├«n a cincea zi 5 ou─â ┼či se continu─â cu 5 ou─â pe zi p├ón─â ├«n a 25-a zi de tratament. Cine sufer─â de epuizare psihic─â ┼či fizic─â, diabet, arterioscleroz─â, obezitate, ulcer, boli hepatice sau dore┼čte sc─âderea tensiunii arteriale poate folosi cura de 120 de ou─â.

Tratamente naturiste cu ou─â de prepeli┼ú─â ÔÇô cura cu 240 de ou─â

Pentru tratarea impoten┼úei, astmului bron┼čic, al impoten┼úei, alergiilor severe, gutei, migrenelor, bolilor de rinichi, scleroz─â coronarian─â ┼či TBC se face o cur─â de 240 de ou─â de prepeli┼ú─â. Regleaz─â echilibrul organismului, ├«nfrumuse┼úeaz─â tenul ┼či ajut─â ├«n tratarea unor boli foarte grave.

Tratamente naturiste cu ou─â de prepeli┼ú─â ÔÇô tratarea calvi┼úiei

Un tratament foarte eficient ├«n tratarea calvi┼úiei con┼úine ┼či ou─â de prepeli┼ú─â. Este foarte bun ┼či pentru femeile c─ârora le cade p─ârul foarte mult. Se prepar─â un decoct din 10 g─âlbenu┼čuri de ou─â de prepeli┼ú─â, 2 fiole de l─âpti┼čor de matc─â, 1 linguri┼ú─â miere de albine ┼či un v├órf de cu┼úit de drojdie. Se las─â 24 de ore la dospit la loc cald. Se spal─â p─ârul, se usuc─â ┼či se d─â cu acest decoct. Se las─â noaptea s─â ├«┼či fac─â efectul, acoperind capul cu un prosop curat. Se cl─âte┼čte a doua zi cu ceai de mu┼če┼úel.