Ştii ce afecţiuni poţi trata cu o simplă coajă de banană?

1 2 jpg jpeg

Cu siguranţă că ai consumat şi tu cel puţin odată cel puţin o banană şi bineînţeles că ai aruncat la gunoi coaja, însă ştii ce capacităţi minunate se ascund în coaja ei?

Iată ce probleme ai putea elimina din viaţa ta data viitoare când alegi să consumi o banană şi nu vei mai arunca coaja:

Te scapă de negi

2 jpg jpeg

Inestetica problemă poate fi tratată cât ai clipi dacă alegi să aplici pe suprafaţa locului lezat partea din interiorul coajei de banană. Astfel nu doar că va dispărea negul dar vei preveni şi apariţia altora pe viitor în zona respectivă.

Bogată în vitamine şi minerale dar şi fibre, banana este benefică atât pe plan intern cât şi extern.

Află cum poţi slăbi cu ajutorul bananelor AICI

Albeşte-ţi dinţii cu coaja de banană

1 2 jpg jpeg

Nu, nu este o glumă, încearcă şi te vei convinge singur. Banana nu are grijă doar de pielea ta, mai mult atât te oate ajuta să îţi albeşti dantura într-un mod eficient, simlu şi rapid.

Ai nevoie să îţi freci dinţii timp de două săptămâni cu interiorul cojii de banană şi vei rămâne uimit cât de funcţional este acest truc. Antioxidanţii ce îi conţine te va ajuta să combaţi îmbătrânirea prematură, să ai grijă de dantura ta şi mai ales de digestia ta.

În plus, în cazul în care te confrunţi cu vreo durere la nive extern, tot coaja de banană îţi va fi de folos datorită efectului său analgezic.

Remediu pentru psoriazis

1 2 jpg jpeg

La fel ca în cazul durerilor externe, şi în cazul psoriazisului banana funcţionază de minune. Freacă zona respectivă cu coaja de banană şi rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

Dacă problema ta nu se regăseşte mai sus şi vrei doar să scapi de câteva kilograme bune alege să înlocuieşti prânzul cu două banane, să consumi şi partea albă din interiorul cojii şi sari peste cină. Bea multă apă şi ceai de păpădie aproximativ un litru pe zi şi vei vedea cum această doleanţă a ta se va rezolva.