Miracolele consumului de apă cu miere

1 2 jpg jpeg

În plus, este dovedit ştiinţific faptul că mierea diluată în apă călduţă îşi potenţează calităţile şi măreşte capacitatea de vindecare a apei în sine.

Iată, aşadar, câteva beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu miere dimineaţa, pe stomacul gol!

Miracolele consumului de apă cu miere: ajută la pierderea în greutate

Mierea este un aliment care oferă o mare senzaţie de saţietate în timp ce ajută la gestionarea problemelor de anxietate legate de alimentaţie, cum ar fi diminuarea poftelor.

În plus, amestecul de miere şi apă te ajută să scapi de pofta de dulce.

Miracolele consumului de apă cu miere: îmbunătăţeşte digestia şi curăţă colonul

Amestecul de apă cu miere este cel mai bine absorbit de organism în timpul dimineţii. Ea va îmbunătăţi digestia şi va ajuta la stimularea intestinelor leneşe.

În plus, colonul va fi curăţat de depozitele fecale şi va restabili microflora intestinală, astfel că, în timp, colonul va începe să funcţioneze normal.

Miracolele consumului de apă cu miere: remediu împotriva artritei

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Copenhaga, pacienţii care au consumat în mod regulat apă cu miere au simţit o ameliorare în ceea ce priveşte durerile provocate de artrită în numai câteva minute.

Miracolele consumului de apă cu miere: diminuează colesterolul

Conform cercetătorilor, nivelul ridicat al colesterolului rău poate fi diminuat cu până la 10% în urma consumului regulat de apă cu miere. De asemenea, bolile cardiovasculare pot fi prevenite în urma consumului acestui amestec miraculos.

Astfel, bolnavii trebuie să consume două linguri de miere (50 grame) diluate în 480 de mililitri de apă.

Miracolele consumului de apă cu miere: întăreşte sistemul imunitar

Proprietăţile antibiotice şi antibacteriene ale mierii ţin departe bacteriile şi infecţiile care provoacă infecţii, gripă şi răceală.

Miracolele consumului de apă cu miere: vitalizează şi energizează corpul

Consumul de miere cu apă diminuează simptomele oboselii cronice într-o săptămână, aduce vitalitate corpului, creşte activitatea cerebrală şi menţine creierul activ.

În plus, mierea diluată în apă are efect energizant în cazul persoanelor care au nevoie să-şi crească randamentul fizic şi mental.

Nu în ultimul rând, această băutură cu puteri vindecatore extraordinare ar trebui să fie consumată şi seara târziu, înainte de a merge la culcare (previne urinatul necontrolat în timpul nopţii).

Amestecul trebuie consumat proaspăt, imediat după preparare, pentru a beneficia de toate calităţile sale.