Leacuri naturiste pentru negi

1 2 jpg jpeg

Neplăcuţi şi îngrozitori, negii ne fac viaţa mai urâtă, de parcă am atinge zilnic broaşte râioase sau cine ştie ce alte minunăţii. Negii se tratează destul de dureros, cu laser, de obicei. Dar dacă preferi varianta naturală de eliminare a negilor, încearcă câteva dintre cele mai bune leacuri naturiste pentru negi.

Încearcă acoperirea negului cu o bandă adezivă. Se pune pe toată suprafaţa negului şi se lasă timp de şase zile. Se pare că iritaţia moderată a negului stimulează sistemul imunitar să lupte cu virusul şi să îl elimine pentru totdeauna. După aceste şase zile, se scufundă negul în apă, apoi se elimină cu o piatră ponce. Se lasă în acea seară descoperit, apoi dimineaţa se pune altă bandă adezivă. Se repetă până dispare complet.

Leacuri naturiste pentru negi – păpădia şi usturoiul, leacuri sigure pentru negi

Un alt tratament la fel de eficient este aplicarea usturoiului strivit peste neg. Se pune doar pe neg, restul pielii se protejează cu vaselină. Se leagă bine şi se repetă timp de o săptămână această procedură. Câteodată dispare mai repede, mai ales dacă se foloseşte şi în uz intern usturoi crud sau pilule cu usturoi. Ajută organismul să lupte cu virusul. Se mai poate aplica o compresă cu vată înmuiată în oţet, care se aplică direct pe neg şi se lasă 2-3 ore pe zi. Se repetă până dispare.

Dacă staţi la grădină, rupeţi o păpădie şi stoarceţi zeama din tulpină direct pe neg. Se face zilnic, cât de des se poate. Seva din păpădie va irita negul şi va ajuta sistemul imunitar să îl distrugă.

Negul dispare şi cu comprese cu tablete de vitamina C pisate şi amestecate cu puţină apă. Se freacă negul cu pasta obţinută, apoi se leagă cu leucoplast. Datorită acidităţii din tablete, negul va fi distrus repede de sistemul imunitar.

Anumite substanţe din banană şi din coaja de lămâie luptă eficient cu negul. Aşadar, seara, înainte de culcare, puneţi o felie de banană sau o coajă de lămâie peste neg. Compresa se ţine până dimineaţa şi se repetă până dispare negul. Se pare că şi papaia este la fel de eficientă, mai ales cea necoaptă. Se pune sucul din coaja de papaia necoaptă de două ori pe zi direct pe neg.

Persoanele care au aloe vera în casă, pot rupe dintr-o frunză, iar seva care se scurge se pune peste neg. Unii oameni au spus că acest remediu i-a ajutat să scape de negi.

Uleiul cu vitamina E sau uleiul de ficat de cod luptă împotriva negilor la fel de eficient. Se aplică direct pe neg, până când acesta dispare.

Leacuri naturiste pentru negi – leacuri din bătrâni eficiente, dar ciudate

O felie de cartof zemoasă pusă direct pe neg se pare că face minuni. Deşi este un leac popular, care spune că felia trebuie îngropată după aceea, remediul nu este garantat de către specialişti.

Poate cel mai eficient leac pentru negi, bineînţeles din bătrâni, rămâne urinarea direct pe neg la prima urină de dimineaţă, de preferat primul jet. Poate suna destul de scârbos, dar e mai bine decât să frecaţi cu baligă sau carne crudă, cum spun alte leacuri din bătrâni. Urina de dimineaţă este foarte concentrată, fiind acidă usucă negul în 2-3 zile. Toţi oamenii care au încercat acest leac, au fost foarte mulţumiţi.