Cum te vindeci cu ajutorul cristalelor

1 2 jpg jpeg

Ametistul, pentru dragoste ├Än Grecia Antic─â ametistul era folosit pentru a aduce dragostea ┼či fericirea ├«n familie. Totodat─â, oferea ┼či protec┼úie ├«mpotriva intoxica┼úiilor. Ametistul mai este benefic celor cu probleme digestive, cu artrit─â, c├ót ┼či persoanelor alergice. Ametrinul alung─â oboseala O alt─â piatr─â cu puteri vindec─âtoare este ametrinul. Acesta e un bun ├«nt─âritor al sistemului imunitar ┼či un du┼čman al oboselii cronice.

Ajut─â la eliminarea toxinelor din organism, dar ┼či la o bun─â circula┼úie a s├óngelui. Pentru efecte maxime, speciali┼čtii ├«n cristaloterapie spun c─â este bine s─â-l ┼úii aproape de inim─â, timp de 20 de minute, seara ┼či diminea┼úa. Psihic, ├«┼úi d─â ├«ncerdere ├«n for┼úele proprii.

Dac─â ai probleme cu libidoul, fluoritul este piatra care te va ajuta. De asemenea, aceast─â piatr─â pre┼úioas─â are ┼či un puternic efect calmant ┼či are ┼či beneficiul de a te umple de energie. ├Än ceea ce prive┼čte efectele asupra s─ân─ât─â┼úii, ofer─â protec┼úie ├«mpotriva infec┼úiilor ┼či este un bun ├«nt─âritor pentru oase.

┼×tiai c─â, dac─â por┼úi un smarald, ai parte de o putere de concentrare mult mai bun─â. Este util ┼či persoanelor care sufer─â de insomnii ┼či depresii, dar ┼či a celor care au boli de inim─â, viroze, pneumonii sau infec┼úii ├«n g├ót. Totodat─â, este recomandat ┼či persoanelor anemice.