Cum te ajută biorezonanţa în lupta cu bolile?

1 2 jpg jpeg

Tot mai multe cabinete au, în ultimul timp, posibilitatea diagnosticării şi tratării cu biorezonanţa magnetică. În ce boli te ajută? Ce rezultate are? La o primă căutare pe internet, am aflat că prin biorezonanţă se preiau semnalele produse de organism şi se prelucrează, se echilibrează (acolo unde este sesizat un blocaj) şi ulterior se retransmit în organism.

Bolile sunt tratate sau „luate din faşă” fără bisturiu, fără durere, doar folosindu-se de resursele corpului. Am mai aflat că peste 70% din pacienţii care au încercat biorezonanţa au înregistrat o îmbunătăţire a stării de sănătate sau chiar s-au vindecat.

Cum cifrele arată atât de bine, ne-am decis să încercăm şi noi metoda. Şi iată ce am aflat de la specialiştii Centrului de Sănătate şi Viaţă O&D din Bucureşti!

Prima Şedinţă, şi câteva ore

În primul rând, metoda nu este dureroasă. ­Însă ai nevoie de răbdare, o şedinţă durând cel puţin 30 de minute. Prima şedinţă ­ţine cel mai mult (chiar câteva ore!), pentru că în timpul ei se pune şi diagnosticul.

În unele cazuri, ţi se vor lipi electrozi pe corp, în altele, va trebui să ţii în mână pe durata şedinţei două „manete”. Depinde de aparatul folosit. În funcţie de sensibilitate, poţi simţi furnicături în podul palmei. Înainte de prima şedinţă, specialiştii m‑au lămurit că nu ­este nevoie de o pregătire specială pentru biorezonanţă.

Diagnosticul şi ­tratamentul, pe loc

În timpul şedinţei, sunt momente când nu trebuie să vorbeşti (atunci când se fac măsurătorile). În rest, chiar este recomandat să comunici cât mai mult cu doctorul, cel în măsură să pună cap la cap informaţiile oferite de aparat.

Dar cum funcţionează biorezonanţa? Am aflat că aparatul citeşte oscilaţiile electromagnetice din corp produse de fiecare moleculă, celulă sau organ. Pe monitorul calculatorului se va afişa întreg „istoricul” tău medical: de ce boli suferi, ce afecţiuni rişti să faci, dar şi la ce tratament reacţionezi mai bine.

Aparatul măsoară semnalele primite de la corp

2 jpg jpeg

La sfârşitul primei şedinţe, vei avea un diagnostic clar şi vei şti ce tratamente ai de urmat. Primul tratament este făcut pe loc, imediat ­după diagnosticare. Autosugestie sau nu, starea de bine o simţi imediat cum ai plecat din cabinet. Practica a arătat însă că efectele biorezonanţei apar în câteva ­zile de la prima şedinţă. Acupunctura, variantă de terapie

Tratamentele propuse sunt din ­cele mai diverse, în funcţie de profilul pacientului: acupunctură, terapie florală, cristaloterapie, homeopatie. Iar lista poate continua. Se pot recomanda şi terapii mai puţin obişnuite în cabinetele din România, dar uşor de urmat.

2 jpg jpeg

De exemplu, terapia prin... frumuseţe. După prima şedinţă, specia­listul îţi va indica un anumit număr de şedinţe de întreţinere. Şi se vor recomanda şi suplimente, chiar şi schimbarea stilului de viaţă şi a ­dietei.

O şedinţă de biorezonanţă costă, în medie, 100 de lei. Preţurile variază în funcţie de cabinet.

Doctor Click! Sănătate vă sfătuieşte

2 jpg jpeg

Augustina David. Specialist coordonator Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D, Bucureşti

Tel. 031.437.9629

Terapie de la vârsta de 3 ani

La consultaţie se pot prezenta pacienţi cu orice afecţiune, începând de la vârste mici, de la 3 ani, şi chiar femei gravide, fiind exceptaţi doar cei care au stimulator cardiac.

Cei care încearcă aceste terapii ar trebui să aibă suficientă răbdare şi perseverenţă, pentru că rezultatele nu sunt imediate.

Încep să fie percepute îmbunătăţiri în decursul câtorva zile, dar cu dietă şi medicaţia aplicate corect sunt rezultate miraculoase.

Sunt programe spe­ciale de regenerare şi de întinerire a ţesuturilor.

Info: Aparatul de biorezonanţă măsoară toate carenţele de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, hormoni etc.