Ce afecţiuni poţi trata cu ulei de ricin şi bicarbonat

2 jpg jpeg

În cazul în care nu ştiai, uleiul de ricin este un excelent ingredient pentru a avea o circulaţie sangvină sănătoasă, nu doar ca şi tatament de înfrumuseţare.

Puterile sale curative sunt amplificate de bicarbonatul de sodiu, un produs banal care se regăseşte cu siguranţă şi în casa ta.

Dacă ţi-ai răsucit glezna, au apărut vergeturi mai ales în timpul sarcinei, te cofrunţi cu vânătăi sau ai tăieturi mici, combinaţia de ulei de ricin cu bicarbonat este tot ce ai nevoie.

Cum funcţionează?

Tot ce trebuie să faci este să prepari o soluţie din un litru de apă în acre să adaugi un plic de bicarbonat de sodiu sau două linguri cu vârf. Curăţă zona cu această soluţie şi apoi încălzeşte nişte ulei d ericin, înmoaie o bucată de tifon steril în el şi aplică pe zona afectată. Acoperă zona cu o foli de plastic şi peste ea este indica să aplici un bidon cu apă caldă sau o pernă electrică caldă.

1 2 jpg jpeg

Acest tratament ar trebui să stea pe pielea ta în jur maxim o oră şi să îl repeţi zilnic pentru cel puţin o lună.

Atenuează vergeturile din sarcină

1 2 jpg jpeg

Pentru a preveni vergeturile pe parcursul sarcinii este indicat ca mai ales în ultimile două luni de sarcină să masezi zona stomacului cu ulei de ricin, zilnic şi vei vedea diferenţa.

Atunci când îţi faci masaj alege să combini uleiul de masaj cu câteva picături de ulei de ricin şi astfel te vei bucura de o piele catifelată, hidratată, elastică şi frumoasă.

Află cât de benefic este uleiul de ricin AICI

Te scapă de petele de pe faţă

Tot această combinaţie te va ajuta şi în cazul în care ai pete mai întunecate la nivelul feţei. În plus, o picătură de ulei de ricin în ochi înainte de culcare te va ajuta dacă te confrunţi cu cataracta.

În caz de alergii, bea cinci picături din acest ulei în fiecare dimineaţă, consumând câteva picături de ulei de ricin în fiecare zi vei reuşi să scapi de dependenţa de alcool şi nicotină.

Masează scalpul cu acest ulei înainte de samponarea timp de aproximativ 20 de minute, şi astfel vei avea în propria ta baie unexcelent tratament pentru frumuseţea părului tău.

Te supără negii? Acoperă-i cu ulei de ricin pentru o perioadă de o lună şi ei vor dispărea.