Beneficiul ne┼čtiut al unturii de bursuc asupra sistemului imunitar

1 untura de bursuc png png

Gr─âsimea de bursuc poate fi utilizat─â ca atare sau ├«n amestec, pentru ├«nt─ârirea sistemului imunitar ┼či pentru combaterea bolilor respiratorii. Beneficiile ei nu se opresc aici. Afl─â care sunt recomand─ârile pentru aceast─â gr─âsime de-a dreptul miraculoas─â.

Propriet─â┼úile acestei unturi sunt date de substan┼úele pre┼úioase active, care ├«l ajut─â pe bursuc, un animal foarte curat, s─â supravie┼úuiasc─â f─âr─â hran─â ┼či ap─â ├«n lunile de hibernare. Con┼úine vitaminele A, E, K ┼či cele din complexul B (B2, B3, B5, B9, B12) ┼či are ├«n compozi┼úie acizi organici, acizi gra┼či esen┼úiali Omega-3, Omega-6, Omega-9, micro ┼či macroelemente, care fac din aceast─â untur─â un dar pre┼úios de la natur─â pentru s─ân─âtate.

De ce îţi face bine

Pentru c─â este bogat─â ├«n substan┼úe active, untura de bursuc are propriet─â┼úi antiinflamatorii, antioxidante ┼či de consolidare a sistemului imunitar.

O poţi consuma dacă vei să-ţi accelerezi metabolismul.

Unele studii sus┼úin c─â aceast─â untur─â previne cancerul ┼či inhib─â apari┼úia bolilor cardiovasculare.

Poate fi, de asemenea, un adjuvant ├«n tratamentul varicelor ┼či hemoroizilor.

├Än caz de leziuni deschise, po┼úi folosi cu ├«ncredere aceast─â untur─â, sub form─â de masaje locale. Stimuleaz─â cicatrizarea r─ânilor ┼či procesul de vindecare a ┼úesuturilor afectate.

Sunt oameni de ┼čtiin┼ú─â care recomand─â curele de untur─â de bursuc pentru a cre┼čte fertilitatea ┼či a echilibra nivelul hormonal din corp.

├Ä┼úi cade p─ârul ┼či unghiile sunt casante? Acest produs ├«mbun─ât─â┼úe┼čte structura firului de p─âr ┼či a unghiei.

Te poate ajuta ┼či c├ónd ai probleme digestive, iar tractul gastro-intestinal ├«nt├ómpin─â dificult─â┼úi.

├Än ceea ce prive┼čte sistemul respirator, untura-minune poate poten┼úa efectul tratamentelor ├«n boli, precum bron┼čit─â, amigdalit─â, faringit─â, astm bron┼čic, laringit─â, tuberculoz─â pulmonar─â ┼či alte boli respiratorii.

Beneficiile ei continu─â ┼či c├ónd vine vorba despre cu tulbur─âri alimentare, cum este anorexia, dar este de ajutor ┼či ├«n anemie, extenuare, malnutri┼úie.

Dac─â o folose┼čti extern, s─â ┼čtii c─â untura de bursuc stimuleaz─â elasticitatea pielii, combate ridurile ┼či previen ├«mb─âtr├ónirea prematur─â.

Atenţie!

Dac─â e┼čti ├«ns─ârcinat─â, e mai bine s─â ├«ntrebi medicul dac─â po┼úi utiliza ori consuma aceast─â untur─â, fie intern ori extern. Nici persoanele cu alergii nu trebuie s─â se trateze cu untur─â de bursuc f─âr─â un aviz de la medic.

Ca s─â fii sigur c─â nu e un produs contraf─âcut, fii atent la textura unturii, care este aproape similar─â cu uleiul de m─âsline presat la rece ┼či are culoarea alb-g─âlbuie, cu un miros specific.