Aşa se prepară cel mai bun antibiotic natural!

1 2 jpg jpeg

Avantajul consumului de antibiotic natural este că îţi va întări întreg organismul fără niciun fel de efecte secundare.

Alimentaţia este pionul principal în menţinerea sănătăţii, astfel că mai ales în această perioadă este recomandat să consumi cât mai multe fructe şi legume proaspete atât suc formă de smoothie-uri, fresh-uri sau chiar salată.

Vitaminele şi mineralele vor contribui la menţinerea tuturor sistemelor organismului într-o stare funcţională bună şi vei combate orice formă de depresie sau anxietate.

Chiar dacă lipsa razelor solare poate fi un aspect peste care se strece un pic mai greu, asigură-te că nu îţi lipseşti nimic din frigider şi că îi furnizezi organismului doar nutrimenţi de calitate.

Ce conţine antibioticul natural?

2 jpg jpeg

Ingredientele folosite la prepararea antibioticului natural sunt uşor de procurat. Ai nevoie de o jumătate de lingură de ardei roşu măcinat, 2 linguri de pulbere de ghimbir, 1 căţel de usturoi, sucul proaspăt de la o lămâie, 2 linguri de miere şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară.

Atât scoţişoara cât şi ghimbirul vor ajuta la menţinerea unui sistem digestiv echilibrat şi te vor ajuta şi la intensificarea arderilor metabolice, aspect ce se va vedea ulterior şi pe cântar.

Adaugă în sucul de la lămâie pudra de ardei, ghimbir, scorţişoara şi usturoiul pisat. Amestecă-le bine şi apoi adaugă mierea. Amestecă până când aceasta se topeşte.

Lasă conţinutul la temperatura camerei pentru 2-3 ore, apoi depozitează-l într-un vas de sticlă la frigider.

Se ia o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol, iar dacă eşti deja răcit consumă 3 linguriţe din antibioticul natural, câte una înainte de fiecare masă principală.

Află ce afecţiuni poţi trata cu ajutorul scorţişoarei AICI

Scorţişoara distruge microbii

1 2 jpg jpeg

Acest minunat condiment îţi încântă papilele gustative dar are şi grijă de sănătatea ta. Şi asta deoarece te apără de afecţiuni precum diabetul, răceala sau inflamaţiile.

Poţi să înlocuieşti zahărul din cafea dimineaţa cu o linguriţă de scorţişoară şi în felul acesta te vei bucura de o respiraţie proapătă un gust plăcut şi îţi vei stimula totodată şi memoria.

Se bucură de o cantitate mare de antioxidanţi, motiv pentru care ar trebui să o consumi mai des, în felul acesta vei contribui substanţial la combaterea fenomenului de îmbătrânire prematură.

Proprietăţile sale antimicrobiene şi antivirale o transformă în aliatul tău mai ales în perioada virozelor respiratorii.