Află ce boli vindeci cu ajutorul pietrelor preţioase!

1 2 jpg jpeg

Este o varietate de cuarţ, de culoare purpurie sau violet. Este indicat persoanelor care suferă de migrene, celor care au stări depresive, cât şi persoanelor cărora alergiile nu le dau pace. Ametistul mai este benefic şi celor cu artrită.

Piatră preţioasă de un verde intens şi de o frumuseţe rară, smaraldul nu doar este deosebit de valoros, dar are şi proprietăţi terapeutice.Cine poartă un talisman din smarald are toate şansele să-şi îmbunătăţească puterea de concentrare.

Totodată, această piatră preţioasă grăbeşte vindecarea celor care suferă de pneumonii şi infecţii ale aparatului respirator. Este benefic şi celor cărora insomniile nu le dă pace, cât şi persoanelor care suferă de depresie.

Este unul dintre cristalele cu mare puteri tămăduitoare, fiind util bolnavilor de artrită şi de hipertensiune arterială. Dacă suferi de anemie, poţi alege să porţi o bjuterie din rubin. În plan psihic, se spune că alungă teama.

Oboseala poate fi combătută cu fluoritul, piatră preţioasă despre care se spune că aduce energie şi vitalitate celor care o poartă. De asemenea, are şi un puternic efect calmant, dar este recomandat şi celor care au probleme cu sistemul osos.

Această piatră preţioasă este o varietate de cuarţ, o parte citrin (galben), o parte ametist (violet). Este un bun întăritor al sistemului imunitar şi un duşman al oboselii cronice. Este recomandat şi în curele de detoxifiere, căci ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Un alt atu al ametrinului este faptul că ajută şi la o bună circulaţie a sângelui. Pentru efecte maxime, specialiştii în cristaloterapie spun că este bine să-l ţii aproape de inimă, timp de 20 de minute, seara, înainte de culcare. Psihic, îţi dă încredere în forţele proprii.