St─âri de anxietate? Trateaz─â-le la spa!

1 dsc05771 jpg jpeg

Anxietatea este o emo┼úie caracterizat─â prin sentimente de tensiune, amenin┼ú─âri, ├«ngrijor─âri ┼či modific─âri fizice, cum ar fi cre┼čterea tensiunii arteriale. Este bine s─â tratezi anxietatea, pentru ca s─ân─âtatea ta mintal─â s─â nu aib─â de suferit.

De asemenea, persoanele cu tulbur─âri de anxietate au de obicei g├ónduri ┼či griji recurente. ├Än plus, acestea pot evita anumite situa┼úii, cum ar fi ├«ncercarea de a gestiona (sau de a nu aborda) preocup─ârile. Cele mai frecvente simptome fizice ale anxiet─â┼úii sunt transpira┼úia, tremuratul, b─ât─âile rapide ale inimii ┼či ame┼úeala / senza┼úia de ame┼úeal─â.

Acestea sunt doar c├óteva dintre consecin┼úele cauzate de prea mult stres care se acumuleaz─â ├«n rutina zilnic─â agitat─â. Ritmurile vie┼úii la locul de munc─â ┼či ├«n familie sunt din ce ├«n ce mai rapide ┼či uit─âm adesea cel mai important lucru: s─â avem grij─â de noi ├«n┼čine. Vestea bun─â este c─â exist─â multe, u┼čoare ┼či variate solu┼úii care pot fi adoptate ├«nainte de a c─âdea ├«n patologii reale, care trebuie evitate cu orice pre┼ú.

├Än concluzie, anxietatea este o stare complet nepl─âcut─â ┼či incomod─â! Ce po┼úi face pentru a te sim┼úi mai bine ┼či pentru a gestiona mai corect anxietatea?

Alege spa-ul ┼či scap─â de stres!

Chiar ┼či unele studii arat─â c─â un r─âsf─â┼ú la spa ajut─â la reducerea consecin┼úelor stresului. Efectuarea tratamentelor pe baz─â de ape termale, cre┼čte ├«n mod natural ┼či rapid nivelul de endorfine din corpul nostru, hormonii care ne permit acea senza┼úie frumoas─â de bun─âstare ┼či relaxare. Totodat─â, tratamentele termice au proprietatea de a men┼úine starea de bine chiar ┼či pentru c├óteva zile dup─â ┼čederea noastr─â la spa.

Pentru situa┼úii mai complicate, ├Än cazul ├«n care stresul s-a transformat deja ├«n st─âri de anxietate acut─â, exist─â o anumit─â hidroterapie care este recomandat─â ├«n special ┼či care poate fi efectuat─â cu u┼čurin┼ú─â la spa. Mai exact, vindecarea prin ap─â, care poate fi u┼čor practicat─â la spa.

Iat─â 3 terapii spa pentru a combate stresul ┼či a te bucura de o stare de bine:

Tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice m─âresc s─ân─âtatea corporal─â ┼či redau tinere┼úea. Acestea au rolul de a combate ├«n primul r├ónd efectele nocive/negative ale ritmului stresant al vie┼úii zilnice. Iat─â 3 terapii care promit s─â-┼úi redea starea de bine:

1.Ritual senzorial ÔÇ×POLYNESIAÔÇŁ

Acest ritual te poart─â ├«ntr-o c─âl─âtorie exotic─â ├«n 3 pa┼či, pentru o terapie relaxant─â ┼či senzorial─â. Exist─â o armonie perfect─â ├«ntre Monoi Tahitian, cu efecte protective ┼či hidratante ┼či Alga maro, bogat─â ├«n magneziu, cu puternice propriet─â┼úi de relaxare. Prima escal─â: Vanilla Island. Amestecul de nisip alb din Bora Bora, sare de mare ┼či coaj─â de nuc─â de cocos intensific─â exfolierea ┼či neteze┼čte pielea. Complexul de Algo-Monoi Sargassum ┼či Vanilla Tahitensis ajut─â la relaxare, iar uleiul de plante de caise, jojoba ┼či migdale asigur─â hr─ânirea ┼či netezirea pielii prevenind ├«mb─âtr├ónirea prematur─â a acesteia.

Urmeaz─â escala ├«n Bora Bora care continu─â cu masajul Mahana. Un masaj incredibil realizat cu s─âcule┼úi de nisip cald, transmis din genera┼úie ├«n genera┼úie ┼či practicat pentru a trezi sim┼úurile, a te sim┼úi bine ├«n propriul corp ┼či pentru a restabili circula┼úia energiilor. Doar citind sim┼úi deja beneficiile c─âl─âtoriei, nu-i a┼ča?

Ei bine, c─âl─âtoria se ├«ncheie ├«n Insula Sacr─â. Pentru hr─ânirea ┼či hidratarea pielii se aplic─â Uleiul Sacru de Polynesia ├«mbog─â┼úit ┼či parfumat cu Monoi Tahitian, pentru a oferi corpului o ultim─â atingere sublim─â.

2. Masaj cu pietre vulcanice SABAI

Masajul sincronizat terapeutic SABAI cu minerale micronizate de Malachit ┼či Zincit ├«┼úi relaxeaz─â ├«ntreaga fiin┼ú─â, eliber├óndu-┼úi mintea, trupul ┼či sufletul de stres. ├Än timp ce tu ai grij─â s─â te relaxezi total, tensiunea, oboseala ┼či durerea acumulate dispar ├«ncet, oferindu-┼úi o senza┼úie de lini┼čte ┼či armonie.

3. MUNTELE REGE - 80 MIN - Supliment de energie ┼či echilibru   

Acest tip de masaj combin─â tehnici manuale din Est ┼či Vest: Thai, Deep tissue, Lomi Lomi, masajul Suedez, masajul Indian. Pentru realizarea masajului se folosesc s─âcule┼úi cu sare ┼či flori de f├ón, ├«mbog─â┼úite cu diferite plante montane ori uleiuri esen┼úiale, pentru un tratament spa complet ┼či puternic energizant.