Stări de anxietate? Tratează-le la spa!

1 dsc05771 jpg jpeg

Anxietatea este o emoţie caracterizată prin sentimente de tensiune, ameninţări, îngrijorări şi modificări fizice, cum ar fi creşterea tensiunii arteriale. Este bine să tratezi anxietatea, pentru ca sănătatea ta mintală să nu aibă de suferit.

De asemenea, persoanele cu tulburări de anxietate au de obicei gânduri şi griji recurente. În plus, acestea pot evita anumite situaţii, cum ar fi încercarea de a gestiona (sau de a nu aborda) preocupările. Cele mai frecvente simptome fizice ale anxietăţii sunt transpiraţia, tremuratul, bătăile rapide ale inimii şi ameţeala / senzaţia de ameţeală.

Acestea sunt doar câteva dintre consecinţele cauzate de prea mult stres care se acumulează în rutina zilnică agitată. Ritmurile vieţii la locul de muncă şi în familie sunt din ce în ce mai rapide şi uităm adesea cel mai important lucru: să avem grijă de noi înşine. Vestea bună este că există multe, uşoare şi variate soluţii care pot fi adoptate înainte de a cădea în patologii reale, care trebuie evitate cu orice preţ.

În concluzie, anxietatea este o stare complet neplăcută şi incomodă! Ce poţi face pentru a te simţi mai bine şi pentru a gestiona mai corect anxietatea?

Alege spa-ul şi scapă de stres!

Chiar şi unele studii arată că un răsfăţ la spa ajută la reducerea consecinţelor stresului. Efectuarea tratamentelor pe bază de ape termale, creşte în mod natural şi rapid nivelul de endorfine din corpul nostru, hormonii care ne permit acea senzaţie frumoasă de bunăstare şi relaxare. Totodată, tratamentele termice au proprietatea de a menţine starea de bine chiar şi pentru câteva zile după şederea noastră la spa.

Pentru situaţii mai complicate, În cazul în care stresul s-a transformat deja în stări de anxietate acută, există o anumită hidroterapie care este recomandată în special şi care poate fi efectuată cu uşurinţă la spa. Mai exact, vindecarea prin apă, care poate fi uşor practicată la spa.

Iată 3 terapii spa pentru a combate stresul şi a te bucura de o stare de bine:

Tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice măresc sănătatea corporală şi redau tinereţea. Acestea au rolul de a combate în primul rând efectele nocive/negative ale ritmului stresant al vieţii zilnice. Iată 3 terapii care promit să-ţi redea starea de bine:

1.Ritual senzorial „POLYNESIA”

Acest ritual te poartă într-o călătorie exotică în 3 paşi, pentru o terapie relaxantă şi senzorială. Există o armonie perfectă între Monoi Tahitian, cu efecte protective şi hidratante şi Alga maro, bogată în magneziu, cu puternice proprietăţi de relaxare. Prima escală: Vanilla Island. Amestecul de nisip alb din Bora Bora, sare de mare şi coajă de nucă de cocos intensifică exfolierea şi netezeşte pielea. Complexul de Algo-Monoi Sargassum şi Vanilla Tahitensis ajută la relaxare, iar uleiul de plante de caise, jojoba şi migdale asigură hrănirea şi netezirea pielii prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

Urmează escala în Bora Bora care continuă cu masajul Mahana. Un masaj incredibil realizat cu săculeţi de nisip cald, transmis din generaţie în generaţie şi practicat pentru a trezi simţurile, a te simţi bine în propriul corp şi pentru a restabili circulaţia energiilor. Doar citind simţi deja beneficiile călătoriei, nu-i aşa?

Ei bine, călătoria se încheie în Insula Sacră. Pentru hrănirea şi hidratarea pielii se aplică Uleiul Sacru de Polynesia îmbogăţit şi parfumat cu Monoi Tahitian, pentru a oferi corpului o ultimă atingere sublimă.

2. Masaj cu pietre vulcanice SABAI

Masajul sincronizat terapeutic SABAI cu minerale micronizate de Malachit şi Zincit îţi relaxează întreaga fiinţă, eliberându-ţi mintea, trupul şi sufletul de stres. În timp ce tu ai grijă să te relaxezi total, tensiunea, oboseala şi durerea acumulate dispar încet, oferindu-ţi o senzaţie de linişte şi armonie.

3. MUNTELE REGE - 80 MIN - Supliment de energie şi echilibru   

Acest tip de masaj combină tehnici manuale din Est şi Vest: Thai, Deep tissue, Lomi Lomi, masajul Suedez, masajul Indian. Pentru realizarea masajului se folosesc săculeţi cu sare şi flori de fân, îmbogăţite cu diferite plante montane ori uleiuri esenţiale, pentru un tratament spa complet şi puternic energizant.