Tratamente naturiste cu hrean

1 2 jpg jpeg

Spune adio migrenelor!

Migrenele ţi-au schimbat viaţa şi nu ştii cum să mai scapi de ele? Poţi apela cu încredere la frunze de hrean verde. Trebuie să le baţi puţin, apoi să le aplici pe frunte. Fă acest lucru în fiecare seară, timp de 3 săptămâni şi, cu siguranţă, durerile de cap vor fi doar o amintire.

Totodată, această plantă te poate ajuta să scapi de durerile de rinichi. Se ştie că sunt unele dintre cele mai îngrozitoare dureri. Ce trebuie să faci? Prepară o turtă de grâu cu hrean ras şi oţet. Pune-o pe zona lombară şi prinde-o cu ajutorul unui brâu. Ţine aşa timp de 15 minute. Repetă procedura în fiecare zi, până scapi de dureri.

Uiţi de durerile de dinţi

Durerile de dinţi îţi afectează activităţile de peste zi? Mergi rapid la un stomatolog, iar dacă nu reuşeşti să ajungi în timp scurt, remediul cu hrean poate fi de ajutor. Fierbe 200 de ml de vin roşu. În timp ce vinul încă este pe foc, adaugă două linguriţe de hreah ras. Bea acest amestec, pentru ca durerile de dinţi să scadă în intensitate.

Pe de altă parte, hreanul este un adevărat remediu şi în cazul paradontozei. Iată ce trebuie să faci: mestecă hrean crud, dat prin răzătoare, în fiecare dimineaţă.

Scapă rapid de febră!

Hreanul scade şi febra. Tot ce trebuie să faci este să pui într-o cană apă fierbinte şi să adaugi hrean ras. Lasă 7 minute la infuzat, apoi bea această licoare.

Te ajută să respiri mai uşor

Această plantă s-a dovedit un remediu excelent şi în cazul rinitei cronice. Dacă şi tu vrei să nu mai ai nasul înfundat, consumă 4 linguriţe pe zi de hrean ras.

Ameliorează durerile articulare

Nu mai ştii ce să faci să scapi de durerile articulare? Aplică o cataplasmă cu hrean crud, ras fin atâta timp cât nu apare senzaţia de arsură pe zona afectată.