Tratament 100% naturist pentru scăderea glicemiei (P)

1 2 jpg jpeg

Insulina este un hormon produs de pancreas care controlează cantitatea de glucoză (zahăr din sânge ) şi procentul în care glucoza este absorbită în celule. Celulele au nevoie de glucoză ca să producă energie . Dacă celulele corpului nu absorb glucoza , aceasta se acumulează în sânge ducând la complicaţii grave medicale ( retinopatie, boli cardiovasculare, induficenţă renală ) .

Tratamentul pentru diabet 100% natural - Gama Glicostabi- are în componenţa sa trei produse revoluţionare care administrate în mod corespunzător duc la detoxifierea întregului organism ( în special a pancreasului), la refacerea celulelor Beta ale acestuia ( producatoare de insulină) , scade glicemia şi o stabilizează în limita valorilor normale şi sensibilizează membrane celulară pentru a asimila glucoza în sânge.

Gama Glicostabil cuprinde:

GLICOSTABIL – ARGILĂ ALBASTRĂ

2 jpg jpeg

Supliment alimentar 100% natural -are un ansamblu de proprietăti benefice pentru organismul uman . Argila este cel mai eficient detoxifiant natural care distruge şi elimină celulele nesănătoase , acţionează la regenerarea ţesuturilor şi remineralizarea întregului organism.

GLICOSTABIL – INFUZIE ŞI DECOCT

2 jpg jpeg

este un produs unic în România datorită faptului că reuneşte în mod tradiţional mai multe plante atent selecţionate associate şi dozate in mod optim selectionând exact acele plante care au eficienţă hipoglicemiantă maxima . Prin combinarea Infuziei cu Decoctul se obţine un ceai care duce la scăderea zahărul (glucozei ) din sânge şi care utilizat în timp duce la stabilizarea glicemiei la valori normale.

GLICOSTABIL – EXTRACT HIDROALCOOLIC ( TINCTURĂ)

2 jpg jpeg

- este obţinut prin macerarea în alcool a unui amestec din plante cunoscute înca din antichitate ca având proprietăţi hipoglicemiante . Tinctura ajută la diminuarea pâna la eliminare a moleculei numita ceramidă , unul din principalii factori ai rezistenţei la insulina a celulelor.

Tratamentul este 100% natural si pe lânga aceste calităţi ajută si la circulaţia sangvină, reglarea metabolismului , reducerea colesterolului si a trigliceridelor având o importanţă deosebită în menţinerea echilibrului principalelor minerale necesare organismului .

Mai multe detalii puteti gasi pe siteul www.diabet-tratament-naturist.ro

Pentru a comanda sunaţi chiar acum la numerele de telefon:

0724.087.915/ 0724.087.700/ 0722.539.553