Terapia prin mirosuri

1 2 jpg jpeg

Bucătărie rustică cu ajutorul decoraţiunilor cu lavandă

Elegan┼ú─â ┼či rustic ai putea spune c─â sunt dou─â cuvinte care se bat cap ├«n cap. Te contrazic. Cu ajutorul decora┼úiunilor cu lavand─â vei ob┼úine o buc─ât─ârie cu un aer rustic, dar totodat─â foarte chic. Iat─â ce trebuie s─â faci: ai nevoie de c├óteva buche┼úele de lavand─â. Prinde-le ├«n cuie pe pere┼úii din buc─ât─ârie. Simplu, rapid ┼či de efect. Asta-i tot ce trebuie s─â faci ca s─â dai o nou─â fa┼ú─â buc─ât─âriei tale.

De asemenea, decora┼úiunile cu lavand─â sunt extrem de potrivite ┼či ├«n baie. Iat─â pas cu pas ce trebui s─â faci ca s─â ob┼úii o decora┼úiune cu lavand─â deosebit─â: ai nevoie de un vas din sticl─â, nu foarte mare, oval. Taie cozile la lev─ân┼úic─â astfel ├«nc├ót floarea acestei plante s─â r─âm├ón─â deasupra vasului, dar tulpina s─â fie ├«n─âuntrul acestuia. Mai trebuie s─â pui ├«n acest aranjament un boboc de trandafir roz pal, o orhidee alb─â ┼či un crin imperial. ┼×i la aceste plante trebuie s─â le tai cozile (acestea trebuie s─â aib─â aceea┼či dimensiune ca ┼či lavanda). Apoi, prinde de vas o fund─â mare din m─âtase, de culoare alb─â. Asta e tot ce trebuie s─â faci. Aceast─â este una dintre decora┼úiunile cu lavand─â foarte frumos mirositoare; acest lucru va fi valabil chiar ┼či atunci c├ónd se va usca. ├Äns─â, chiar dac─â-┼či va mai pierde din miros), aceast─â decora┼úiune cu lavand─â va r─âm├óne la fel de frumoas─â. Vei ob┼úine cu ajutorul acestei decora┼úiuni cu lavand─â o baie romantic─â ┼či extrem de elegant─â.

Coroni┼úa ÔÇô o decora┼úiune cu lavand─â foarte pl─âcut─â ochiului

Nu poate s─â lipseasc─â decora┼úiunea cu lavand─â de pe masa din living. Pentru acest lucru ai nevoie de un co┼č p─âtrat, alb, din ├«mpletituri din papur─â. Pune ├«n el mult─â lavand─â, dar ┼či Helleborus (mai este numit─â ┼či planta Cr─âciunului). Din planta Cr─âciunului ai nevoie de vreo 9 fire ÔÇô trei roz perlat, trei crem ┼či 3 vi┼činiu. Va fi cu adev─ârat o decora┼úiune cu lavand─â impresionant─â, ce nu va r─âm├óne ├«n anonimat. Dac─â aceast─â plant─â nu ├«┼úi este la ├«ndem├ón─â o po┼úi ├«nlocui cu Iasomia iernii sau cu St├ónjenelul de iarn─â.

Tot o decora┼úiune cu lavand─â pentru mas─â vei ob┼úine ┼či dac─â vei ├«mpleti c├óteva fire din aceast─â plant─â p├ón─â c├ónd vei ob┼úine un fel de coroni┼ú─â. ├Än mijlocul acesteia pune o lum├ónare alb─â, groas─â, dar nu foarte ├«nalt─â, cu miros de m─ârg─âritar. Aceast─â decora┼úiune cu lavand─â este ┼či foarte u┼čor de f─âcut ┼či extrem de pl─âcut─â ochiului ┼či este potrivit─â pentru orice sezon sau orice eveniment.