Spune ADIO laringitei în 2 zile! Află cum!

1 2 jpg jpeg

Leac cu gulie şi miere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru laringită este gulia. Iată ce trebuie să faci: taie o gulie albă în rondele. Apoi, trebuie să ungi rondelele cu miere. Aşază-le unele peste altele, pune iar miere pe ele şi leagă-le cu o sfoară alimentară curată.

Pune totul într-un bol, adaugă o lingură cu miere şi lasă la macerat timp de 12 ore. Din sucul lăsat, consumă zilnic câte 3 linguriţe, înainte de fiecare masă, diluate în 50 de ml de apă. În 48 de ore, laringita va fi doar o urâtă amintire.

Suc de lămâie

Şi sucul de lămâie băut imediat ce este făcut te va ajuta să-ţi tratezi laringita. Pune 2 lămâi la storcător. Peste zeama rezultată adaugă 100 de ml de apă şi o linguriţă de miere. Bea-l imediat. Repetă acest procedeu de 3 ori pe zi, timp de 48 de ore. După această perioadă, vei constata că te-ai făcut bine.

Decoct de ceapă

Un alt tratament naturist rapid care va combate laringita este decoctul de ceapă. Acesta se prepară dintr-o ceapă tocată mărunt, peste care se toarnă un litru de apă fiartă. Se lasă 10-15 minute, apoi se bea neîndulcit.

Infuzia de sunătoare

Şi infuzia de sunătoare este excelentă în laringite. Pune 2 linguriţe de plantă uscată în 250 de ml de apă clocotită. Lasă la infuzat 7-8 minute. Reţine că e necesar să bei 3 căni din acest ceai pe zi.

Ceaiul de mentă

În cazurile de laringită se recomandă şi ceaiurile de mentă. Pune o linguriţă şi jumătate de plantă uscată la fiert în 300 de ml de apă. Lasă pe foc timp de 10 minute. Acest ceai te va scăpa foarte rapid de laringită.