S.O.S tensiune mică! Ai nevoie de aceste remedii!

1 2 jpg jpeg

1.Ceai de urzică

Urzicile sunt indicate persoanelor care suferă de hipotensiune, pentru că stimulează circulaţia sangvină. Pui la fiert 400 ml de apă, iar când dî în clocot pui două linguri de plantă uscată. Iei de pe foc şi laşi la infuzat, 10 minute. Se beau câte trei căni de astfel de ceai pe zi. Pe toată durata curei, bea şi suficientă apă.

2. Scorţişoară Scorţişoara stimulează circulaţia sângelui în organism, dar ajută şi la îmbunătăţirea digestiei, care poate deveni lentă, la persoanel cu hipotensiune.

3. Migdale

Şi consumul de migdle, nu mai mult de 30 de grame pe zi, contribuie la reglarea tensiunii arteriale. Le poţi lăsa peste noapte într-un bol, la înmuiat, iar dimineaţa le pisezi. Şi pudra de turmeric îţi este folositoare, dacă te confrunţi cu această problemă. Amesteci o linguriţă de pudră într-un pahar de lapte proaspăt.

Rozmarinul este o altă plantă care poate fi utilizată pentru tratarea tensiunii arteriale sub limite normale. Este util pentru a trata durerile de cap şi cele de digestie care pot apărea. Ia 2-3 grame de rozmarin uscat, pune-l într-un litru de apă clocotită şi lasă-l să fiarbă timp de zece minute. După ce se răceşte bei câte o cană de infuzie pe zi.

Ai grijă, de asemenea, să bei suficientă apă, cel puţin doi litri pe zi. Mişcarea şi mâncărurile sărate sunt indicate dacă te confrunţi cu această problemă. Efortul trebuie să fie dfăcut treptat. Consumă, de asemenea, cât mai multe legume şi fructe proaspete, bogate în vitamina C.