Soluţii naturiste pentru curăţarea ficatului

1 2 jpg jpeg

Soluţii naturiste pentru curăţarea ficatului: ulei de măsline şi lămâie

Rezultatele vor apărea după o lună, însă este foarte important ca tratamentul să fie administrat zilnic, în fiecare dimineaţă. Apoi, vă puteţi continua rutina zilnică. Combinaţia dintre ulei de măsline şi lămâie ajută corpul să elimine toxinele, iar rezultatele pe termen lung sunt cu adevărat extraordinare. Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie şi să beţi acest amestec în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Acest cocktail îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului digestiv, previne constipaţia şi alte boli digestive. În plus, starea generală de sănătate se va îmbunătăţi şi veţi fi mult mai energici. De asemenea, veţi observa o atenuare a ridurilor şi a cearcănelor din jurul ochilor.

Soluţii naturiste pentru curăţarea ficatului: cura cu rădăcini de păpădie

Urmează o cură cu rădăcini de păpădie pentru a curăţa ficatul. Păpădia are o acţiune coleretică, mai precis stimulează producerea bilei şi elimina deşeurile care împiedică ficatul să filtreze toxinele din sânge.

Fă o infuzie din 1-4 g de rădăcini uscate de păpădie în 150 ml de apă. Lasă vasul acoperit 8-10 minute, apoi filtrează. Ceaiul din rădăcini de păpădie se bea de trei ori pe zi, timp de 21 de zile.

Soluţii naturiste pentru curăţarea ficatului: frunze uscate de rozmarin

Rozmarinul măreşte secreţia de bilă, purifică ficatul şi îi îmbunătăţeşte acţiunea de filtrare a toxinelor. Beneficii în acest caz aduce infuzia pe care o prepari din frunze uscate de rozmarin.

Infuzează 15 g de frunze uscate de plată într-un litru de apă, timp de 15 minute. Strecoara şi bea infuzia de rozmarin pe tot parcursul zilei. Indicat este să urmezi tratamentul o lună.