Scapă de mirosul transpiraţiei cu remedii naturiste!

1 2 jpg jpeg

De regulă, în momentul în care la nivelul corpului tău se produc anumite blocaje sau dereglări, acesta transmite semnale att prin aspect, cât şi prin intermediul mirosurilor emanate.

Iar transpiraţia face parte dintr-o serie de procese fiziologice normale, prin intermediul căreia se poate observa extrem de clar când există o problemă în organism. Fie că este forba despre transpiraţia excesivă cunoscută şi sub denumirea de hiperhidroză, fie despre transpiraţia ce emană un anumit miros greu ori lasă pete pe haine.

Indiferent de natura problemei, natura are soluţii salvatoare pentr noi toţi.

Băile cu ceai verde

1 2 jpg jpeg

Ceaiul verde este cunoscut pentru cantitatea de antioxidanţi benefică organismului uman. Având proprietăţi antibacteriene, antifungice este unul dintre remediile naturii pentru a combate transpiraţia abundentă şi mirositoare.

Poţi de asemenea să foloseşti nişte pliculeţe de ceai verde pe care să le freci de anumite flori precum iasomie, lavandă, trandafiri, pentru a lua din aroma lor şi apoi să ţii aceste pliculeţe la subraţ.

Ceaiul verde se poate pulveriza în zona respectivă de mai multe ori pe parcursul zilei.

Lămâia elimină mirosurile corporale

2 jpg jpeg

Lămâia face parte din minunile naturii, fiind extrem de cunoscută, utilă şi sănătoasă totodată. Astfel că dacă vei combina zeama de la o lămâie cu aceiaşi cantitate de oţet de mere, vei obţine un excelent remediu atât pentru eliminarea mirosului cauzat de transpiraţie cât şi de mirosul picioarelor, atât de greu de suportat.

După ce ai amestecat cantităţi egale din cele două ingrediente, pune câteva picături în fiecare pantof şi tamponează zonele afectate de transpiraţie.

În scurt timp vei vedea diferenţa.

Află care sunt beneficiile apei cu lămâie AICI

Combină lămâia cu bicarbonat de sodiu

Lămâia este extraordinară mai ales când vine vorba despre beneficiile oferite.

Dacă vrei să îţi menţii pielea uscată şi cu un miros proaspăt pe tot parcursul zilei alege să combini bicarbonatul de sodiu şi zeama de lămâie până formezi o pastă pe care o aplici ulterior pe zonele afectate.

De asemenea, poţi să masezi zonele afectate de transpiraţie cu felii de lămâie şi astfel vei neutraliza toate bacteriile existene în zona respectivă şi vei evita apariţia furinculitei.

Amestecul de lămâie cu bicarbobat este ideal şi pentru a-ţi albi dantura, pentru a combate mătreaţa şi să menţină un echilibru al pH-ului pielii.

Nutrimenţii săi oferă o veritabilă porţie de sănătate şi un bun suport pentru o imunitate de fier.