Rumalaya îţi protejează mobilitatea şi libertatea de a fi unde/când/cine vrei tu să fii! (P)

1 2 jpg jpeg

Am conştientizat nevoia de mişcare şi facem tot ce putem pentru a-i aloca din programul nostru încarcat cel puţin câteva minute pe zi. Uităm de lift, lăsăm maşina în parcare şi mergem pe jos ori de câte ori este posibil.

Înţelegem mişcarea ca pe un fel de pastilă pentru sănătate, un medicament ce trebuie luat zilnic, indiferent că ne place sau nu, că avem timp de asta sau că trebuie să depunem eforturi supraomeneşti. Ce uităm, însă, de cele mai multe ori, este că abilitatea de a ne mişca este un dar care are nevoie, la rândul său, de protecţia noastră, că avem nevoie să ne ocrotim mobilitatea şi independenţa.

Himalaya Wellness susţine ideea de mişcare fără piedici şi de libertate de a fi unde vrei sa fii, cine vrei tu să fii. Pornind de la acest concept, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu afecţiuni reumatice, musculare sau post-traumatice şi pentru a le ajuta să-şi recapete controlul asupra propriului organism, Himalaya Wellness a creat Rumalaya Gel, antiinflamator şi analgezic, şi Rumalaya forte, antireumatic natural.

Rumalaya gel este recomandat pentru afecţiunile osteoarticulare şi musculare – spondiloza cervicală sau lombară, întinderi musculare, traumatisme sportive - şi acţionează rapid şi eficient prin intermediul ingredientelor active 100% naturale:

2 jpg jpeg

• Ghimbirul (Zingiber officinalis) – are efect antiinflamator şi revulsiv.

• Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) – este un antispastic natural.

• Pinul (Pinus roxburghii) – are efect vasodilatator, analgezic şi antiinflamator.

• Gaulteria fragrantissima – este un puternic agent de încalzire locală, cu efect vasodilatator, antiinflamator şi antispastic, care stimulează circulaţia, permiţând substanţelor active să pătrundă în piele.

• Menta (Menta arvensis) – are efect antibacterian, antioxidant şi analgezic şi ajută la relaxarea musculară. Mentolul previne apariţia iritatiilor de la nivelul pielii care pot fi cauzate de folosirea îndelungată a produselor antiinflamatoare.

Datorită formulei eficiente din plante, Rumalaya gel se absoarbe rapid şi actionează imediat pentru ameliorarea simptomelor afecţiunilor osteoarticulare şi imbunătăţirea mobilităţii articulaţiilor.

Pentru o eficienţă sporită, se recomandă folosirea produsului Rumalaya gel în combinaţie cu Rumalaya forte, tablete cu ingrediente active din plante: Commiphora wightii (Guggul), Tamaia indiana (Boswelia serrata), Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si Galangal mare sau Ghimbir de Siam (Alpinia galanga).

2 jpg jpeg

Ingredientele active 100% naturale din compoziţia Rumalaya forte reduc tumefierea şi rigiditatea matinală a articulaţiilor, cresc mobilitatea, atenuează rapid durerea şi sunt benefice în tratamentul artrozelor, a spondilozei cervicale sau lombare, a poliartritei reumatoide, a inflamaţiilor posttraumatice, a gutei şi a sindromului de umăr îngheţat. În administrarea pe termen lung,

Rumalaya forte previne degradarea progresiva a cartilajului articular şi este o alternativă eficientă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru că nu produce reacţii adverse la nivel gastrointestinal sau cardiovascular.

Himalaya Wellness a înţeles că mişcarea înseamnă viaţă şi că viaţa se trăieste la maxim în mişcare! Aliază-te şi tu cu natura în lupta pentru sănătate! Rumalaya gel si Rumalaya forte îţi protejează mobilitatea, independenţa, libertatea de a fi tu!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulţi ani şi fiecare plantă medicinală utilizată este studiată şi testată individual pentru eficacitate.

Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezintă combinaţii complexe de plante ce acţioneaza sinergic pentru combaterea diverselor afecţiuni, plante care susţin absorbţia substanţelor active şi plante care combat potenţialele efecte negative, pentru formule mai rapide şi mai sigure.

Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti, iar gama farmaceutica Himalaya este recunoscuta şi recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori şi de specialişti din 90 de ţări din întreaga lume.

Produsele Rumalaya gel şi Rumalaya forte sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar şi pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile şi pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.