Rumalaya ├«┼úi protejeaz─â mobilitatea ┼či libertatea de a fi unde/c├ónd/cine vrei tu s─â fii! (P)

1 2 jpg jpeg

Am con┼čtientizat nevoia de mi┼čcare ┼či facem tot ce putem pentru a-i aloca din programul nostru ├«ncarcat cel pu┼úin c├óteva minute pe zi. Uit─âm de lift, l─âs─âm ma┼čina ├«n parcare ┼či mergem pe jos ori de c├óte ori este posibil.

├Än┼úelegem mi┼čcarea ca pe un fel de pastil─â pentru s─ân─âtate, un medicament ce trebuie luat zilnic, indiferent c─â ne place sau nu, c─â avem timp de asta sau c─â trebuie s─â depunem eforturi supraomene┼čti. Ce uit─âm, ├«ns─â, de cele mai multe ori, este c─â abilitatea de a ne mi┼čca este un dar care are nevoie, la r├óndul s─âu, de protec┼úia noastr─â, c─â avem nevoie s─â ne ocrotim mobilitatea ┼či independen┼úa.

Himalaya Wellness sus┼úine ideea de mi┼čcare f─âr─â piedici ┼či de libertate de a fi unde vrei sa fii, cine vrei tu s─â fii. Pornind de la acest concept, pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor persoanelor cu afec┼úiuni reumatice, musculare sau post-traumatice ┼či pentru a le ajuta s─â-┼či recapete controlul asupra propriului organism, Himalaya Wellness a creat Rumalaya Gel, antiinflamator ┼či analgezic, ┼či Rumalaya forte, antireumatic natural.

Rumalaya gel este recomandat pentru afec┼úiunile osteoarticulare ┼či musculare ÔÇô spondiloza cervical─â sau lombar─â, ├«ntinderi musculare, traumatisme sportive - ┼či ac┼úioneaz─â rapid ┼či eficient prin intermediul ingredientelor active 100% naturale:

2 jpg jpeg

ÔÇó Ghimbirul (Zingiber officinalis) ÔÇô are efect antiinflamator ┼či revulsiv.

ÔÇó Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) ÔÇô este un antispastic natural.

ÔÇó Pinul (Pinus roxburghii) ÔÇô are efect vasodilatator, analgezic ┼či antiinflamator.

ÔÇó Gaulteria fragrantissima ÔÇô este un puternic agent de ├«ncalzire local─â, cu efect vasodilatator, antiinflamator ┼či antispastic, care stimuleaz─â circula┼úia, permi┼ú├ónd substan┼úelor active s─â p─âtrund─â ├«n piele.

ÔÇó Menta (Menta arvensis) ÔÇô are efect antibacterian, antioxidant ┼či analgezic ┼či ajut─â la relaxarea muscular─â. Mentolul previne apari┼úia iritatiilor de la nivelul pielii care pot fi cauzate de folosirea ├«ndelungat─â a produselor antiinflamatoare.

Datorit─â formulei eficiente din plante, Rumalaya gel se absoarbe rapid ┼či actioneaz─â imediat pentru ameliorarea simptomelor afec┼úiunilor osteoarticulare ┼či imbun─ât─â┼úirea mobilit─â┼úii articula┼úiilor.

Pentru o eficienţă sporită, se recomandă folosirea produsului Rumalaya gel în combinaţie cu Rumalaya forte, tablete cu ingrediente active din plante: Commiphora wightii (Guggul), Tamaia indiana (Boswelia serrata), Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si Galangal mare sau Ghimbir de Siam (Alpinia galanga).

2 jpg jpeg

Ingredientele active 100% naturale din compozi┼úia Rumalaya forte reduc tumefierea ┼či rigiditatea matinal─â a articula┼úiilor, cresc mobilitatea, atenueaz─â rapid durerea ┼či sunt benefice ├«n tratamentul artrozelor, a spondilozei cervicale sau lombare, a poliartritei reumatoide, a inflama┼úiilor posttraumatice, a gutei ┼či a sindromului de um─âr ├«nghe┼úat. ├Än administrarea pe termen lung,

Rumalaya forte previne degradarea progresiva a cartilajului articular ┼či este o alternativ─â eficient─â la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru c─â nu produce reac┼úii adverse la nivel gastrointestinal sau cardiovascular.

Himalaya Wellness a ├«n┼úeles c─â mi┼čcarea ├«nseamn─â via┼ú─â ┼či c─â via┼úa se tr─âieste la maxim ├«n mi┼čcare! Aliaz─â-te ┼či tu cu natura ├«n lupta pentru s─ân─âtate! Rumalaya gel si Rumalaya forte ├«┼úi protejeaz─â mobilitatea, independen┼úa, libertatea de a fi tu!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercet─ârii timp de mai mul┼úi ani ┼či fiecare plant─â medicinal─â utilizat─â este studiat─â ┼či testat─â individual pentru eficacitate.

Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezint─â combina┼úii complexe de plante ce ac┼úioneaza sinergic pentru combaterea diverselor afec┼úiuni, plante care sus┼úin absorb┼úia substan┼úelor active ┼či plante care combat poten┼úialele efecte negative, pentru formule mai rapide ┼či mai sigure.

Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alc─âtuit din peste 200 de specialisti ÔÇô medici, biochimisti, farmacisti, iar gama farmaceutica Himalaya este recunoscuta ┼či recomandat─â ├«n prezent de peste 300.000 de doctori ┼či de speciali┼čti din 90 de ┼ú─âri din ├«ntreaga lume.

Produsele Rumalaya gel ┼či Rumalaya forte sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce de┼úine dreptul de distribuitor pe pia┼úa rom├óneasc─â a produselor fabricate de Himalaya Drug Company ÔÇô India ÔÇô suplimente alimentare ┼či produse cosmetice (adul┼úi ┼či copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibil─â ├«n farmacii, plafare, magazine de profil, dar ┼či pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile ┼či pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.